Get Super Powers

GeForce® RTX SUPER-SERIEN


Nu har den nya GeForce RTX SUPER-serien ännu fler kärnor och bättre klockfrekvens, vilket innebär en prestanda som är upp till 25 % snabbare än den ursprungliga RTX 20-seriens. Det är dags att utrusta sig med superkrafter.


Superkrafterna hos Turing

RT-kärnor

Dedikerad strålspårningshårdvara möjliggör snabb strålspårning i realtid med fysiskt korrekta skuggor, reflektioner, brytningar och global belysning.

Tensor-kärnor

Dedikerad strålspårningshårdvara möjliggör snabb strålspårning i realtid med fysiskt korrekta skuggor, reflektioner, brytningar och global belysning.

Nästa generations skuggteknik

VRS (Variable Rate Shading) fokuserar på bearbetning av detaljrika områden, vilket ökar prestandan. Mesh Shaders avancerade geometribearbetning stöder ett betydligt större antal objekt per scen, vilket öppnar upp för komplexare världar.

Samtidig körning

Samtidig körning av flyttal och heltal gör det möjligt för Turing-GPU:er att effektivt bearbeta den tunga arbetsbelastningen i moderna spel.

UPPLEV RTX

Strålspårning är den heliga gralen inom spelgrafik som simulerar ljusets fysikalitet och skapar en verklighetstrogen återgivning av filmisk kvalitet i visuellt intensiva spel som aldrig förr.

Ytterligare funktioner och fördelar

GeForce Experience

Spela in, livestreama och dela videor och skärmbilder med vänner. Håll dina drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience™ kan du göra allt. Det är ett oumbärligt tillbehör till ditt GeForce-grafikkort.

Game Ready-drivrutiner

Få högsta möjliga prestanda och den smidigaste spelupplevelsen, från ögonblicket du sätter igång.

DirectX 12/DXR

Gör det möjligt för utvecklare att lägga till fantastiska grafikeffekter till datorspel baserade på Microsoft Windows. GeForce-grafikkort med avancerade DX12-funktioner som strålspårning och VRS (Variable Rate Shading) gör spelen mer levande med verklighetstrogna visuella effekter och snabbare bildhastigheter.

Nvidia Studio

Vi lever i en ny tid av kreativitet där de kreativa appar, som utgör en så stor del av våra liv, utvecklas snabbare än någonsin. NVIDIA-GPU:er för med sig en otrolig prestandaökning som gör att ditt arbete går mycket snabbare. Välkommen till NVIDIA Studio och till din nya, kreativare process.

4K

Installera den ultimata spelupplevelsen i 4K med GeForce RTX och se varenda liten detalj i de största spelen på marknaden.

Nvidia G-Sync®

Få en smidig, flimmerfri spelupplevelse med en uppdateringshastighet på upp till 240 Hz, HDR med mera. Det här är den ultimata spelskärmen och den perfekta utrustningen för gaming-entusiaster.

©2019 NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. NVIDIA, NVIDIA-loggan, NVIDIA Turing, GeForce och RTX SUPER är registrerade varumärken och/eller varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Alla andra varumärken och upphovsrätter tillhör respektive ägare.