Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

RTX 3090 / 3090 Ti

GeForce RTXTM 3090 Ti och 3090 är stora och starka GPU:er med prestanda i TITAN-klassen. Med 2:a generationens NVIDIA RTX-arkitektur Ampere, som stärker strålspårnings- och AI-prestanda med förbättrade strålspårningskärnor, Tensor-kärnor och nya strömmande multiprocessorer. Den har dessutom hela 24 GB G6X-minne som ger dig den ultimata upplevelsen när du spelar och skapar.


Till produkterna


VÄRLDENS SNABBASTE GPU:er

NVIDIA Ampere-arkitekturenMYCKET REALISTISK OCH UPPSLUKANDE GRAFIK

2:a generationens strålspårningAI-ACCELERERAD PRESTANDA

NVIDIA DLSSLÄGSTA MÖJLIGA SYSTEMLATENS

NVIDIA ReflexDEN BÄSTA UPPLEVELSEN FÖR VARJE SPEL

Game Ready-drivrutinerBYGGD FÖR LIVESTREAMING

NVIDIA EncoderAI-FÖRBÄTTRAD RÖST OCH VIDEO

NVIDIA Broadcast-appenOMEDELBAR KREATIVITET

NVIDIA Studio

FÅ SNABBARE PRESTANDA MED NVIDIA DLSS

MAXIMAL FPS. MAXIMAL KVALITET. MED KRAFTEN FRÅN AI.

Få en prestandaökning med NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling). AI-specialiserade Tensor-kärnor på GeForce RTX-GPU:er gör dina spel snabbare utan att kompromissa med bildkvaliteten. Därför kan du skruva upp inställningarna och upplösningen och få en ännu bättre visuell upplevelse.

* Videor inspelade i 4K på en stationär dator med GeForce RTX 30-serien.

Strålspårning

Strålspårning är den heliga gralen inom spelgrafik. Tekniken simulerar ljusets fysikalitet och skapar en återgivning av filmisk kvalitet i realtid, även i de mest visuellt intensiva spelen.

8K HDR-SPEL

Anslut, spela, spela in och titta i fantastisk HDR med upplösningar på upp till 8K med GeForce RTX 3090 eller RTX 3090 Ti. Spela in upp till 8K HDR-material med GeForce Experience™ ShadowPlay™-funktionen och spela smidigt upp det med AV1-avkodning.

SEGER MÄTT I MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex ger dig den ultimata konkurrensfördelen. Lägsta möjliga latens. Bästa möjliga svarstid, som drivs av GeForce RTX 30-seriens bärbara datorer. Se dina måltavlor snabbare, reagera snabbare och öka siktets precision med hjälp av en revolutionerande teknikuppsättning som är byggd för att mäta och optimera systemets svarstid för tävlingsinriktade spel.

GAME READY-DRIVRUTINER

Med GeForce Game Ready-drivrutinerna får du den bästa upplevelsen av dina favoritspel. De finjusteras i samarbete med utvecklare och testas utförligt i tusentals maskinvarukonfigurationer för maximal prestanda och tillförlitlighet. Drivrutinerna gör också att du kan optimera spelinställningarna med ett enda klick och ger dig de senaste NVIDIA-teknikerna. Det kallar vi Game Ready.

BYGGD FÖR LIVESTREAMING

Dra uppmärksamheten till dig med otrolig grafik och smidig livestreaming utan avbrott. GeForce RTX 30-seriens GPU:er har avancerade streamingfunktioner tack vare NVIDIA Encoder (NVENC), som är konstruerad för att leverera häpnadsväckande prestanda och bildkvalitet. Dessutom får du med hjälp av exklusiva optimeringar av alla dina favoritstreamingappar möjlighet att ge dina tittare det allra bästa – varje gång.


DIN AI-DRIVNA HEMMASTUDIO

NVIDIA Broadcast-appen förvandlar vilket rum som helst till en studio och tar dina livestreamar, röstchattar och videokonferenssamtal till nästa nivå tack vare kraftfulla AI-effekter som brusreducering, virtuell bakgrund med mera.

LÅT KREATIVITETEN FLÖDA

Ta dina kreativa projekt till en ny nivå med GeForce RTX 30-seriens GPU:er. Ger AI-acceleration för populära kreativa appar. Med stöd från NVIDIA Studio-plattformen med dedikerade drivrutiner och exklusiva verktyg. Och byggd för att prestera rekordsnabbt. Med GeForce RTX GPU:er får du prestandan att kunna göra ditt bästa, oavsett om du renderar avancerade 3D-scener, redigerar 8K-videor eller livestreamar med den bästa kodningen och bildkvaliteten.

ANSLUT DINA KREATIVA VÄRLDAR TILL ETT MÖJLIGHETERNAS UNIVERSUM

NVIDIA Omniverse™ är en samarbetsplattform för 3D-design i NVIDIA Studio-paketet med verktyg för skapare. Skapad för att snabba upp dina arbetsflöden och förena appar och resurser för att ge dina idéer liv – snabbt.

YTTERLIGARE FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

GEFORCE EXPERIENCE

Spela in, livestreama och dela videor och skärmbilder med vänner. Håll dina drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience kan du göra allt. Det är ett oumbärligt tillbehör till ditt GeForce-grafikkort.

DIRECTX 12 ULTIMATE

Nu kan utvecklare lägga till ännu mer fantastiska grafikeffekter i Microsoft Windows-baserade datorspel. GeForce RTX-grafikkort med avancerade DX12-funktioner som strålspårning och VRS (variable rate shading) gör spelen mer levande med verklighetstrogna visuella effekter och snabbare bildhastigheter.

NVIDIA G-SYNC®

Få en smidig, flimmerfri spelupplevelse med en uppdateringshastighet på upp till 360 Hz och HDR med mera. Det här är den ultimata spelskärmen och den perfekta utrustningen för spelentusiaster.

VIRTUELL VERKLIGHET

Grafiken med högst prestanda ger de smidigaste och mest uppslukande upplevelserna i VR.

NVIDIA Ansel

Omvandla skärmbilder till konst med det här kraftfulla spelfotoläget som tar 360-, HDR- och SR-bilder (super-resolution).

RESIZABLE BAR

Resizable BAR är en avancerad PCI Express-funktion som gör att processorn kan komma åt hela GPU-bildbufferten samtidigt, vilket förbättrar prestandan i många spel.

© 2022 NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce, GeForce RTX och GeForce NOW är varumärken och/eller registrerade varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder.


Visar 0 produkter

Visar 0 produkter

    Din filtrering gav inget resultat. Prova att använda andra alternativ.