Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

GEFORCE®-DATORER FÖR E-SPORT

BILDHASTIGHET VINNER SPEL

GeForce-datorer för e-sport är särskilt konfigurerade för att ge dig maximala bildhastigheter och lägsta möjliga systemlatens i spel som Call of Duty: Warzone, Fortnite och Rainbow Six Siege. Få den konkurrensfördel du behöver på under 25 millisekunder (ms) med NVIDIA Reflex och över 144 bilder per sekund (FPS).


Till produkterna

NVIDIA REFLEX

LOW LATENCY-LÄGE

NVIDIA Reflex ger den ultimata konkurrensfördelen genom en revolutionerande uppsättning tekniker för att optimera systemsvarstiderna för e-sportspel. Hitta dina mål snabbare. Reagera snabbare. Öka siktets precision.


Titta på videon
Bästa svarstiderna

25ms SYSTEMLATENS


Du behöver den bästa prestandan för att vinna i FPS- och Battle Royale-spel som Fortnite, Apex Legends och Rainbow Six Siege. Få en systemlatens på under 25 ms med NVIDIA Reflex och GeForce-GPU:er.NVIDIA Reflex-läge på.
Systemlatensen mättes vid 1080p och maximala inställningar på en 144 Hz-skärm och med en Core i9 10900K-processor

Oslagbar prestanda

SPELA MED ÖVER 144 FPS


Ett snabbare grafikkort ger högre bildhastighet, vilket gör att du ser saker tidigare och får en bättre chans att träffa dina mål. Därför har spelare med snabbare grafikkort i genomsnitt bättre Kill/Death-statistik (KD). NVIDIA GeForce-GPU:er ger högsta FPS för tävlingsspel.Genomsnittlig FPS vid 1080p med höga inställningar och med en i9 10900K-processor 144 FPS, 240 FPS och 360 FPS är den prestanda som rekommenderas för skärmar på 144, 240 respektive 360 Hz

TÄVLA UTAN FLIMMER

NVIDIA G-SYNC®-skärmar är gjorda för tävling och levererar jämna och flimmerfria uppdateringsfrekvenser upp till 360 Hz. NVIDIA G-SYNC®-skärmarna kommer att förändra hur du ser på tävlingsspelande tack vare dess exceptionella svarstider, inbyggda e-sportläge, Reflex Latency Analyzer-teknik och fantastiska bildkvalitet.

YTTERLIGARE FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

GAME READY-DRIVRUTINER OCH NVIDIA STUDIO-DRIVRUTINER 

Ger dig den bästa prestandan och stabiliteten i de mest populära spelen och kreativitetsprogrammen.

GEFORCE EXPERIENCE

Medföljande programvara som enkelt ger dig tillgång till de senaste drivrutinerna, optimala inställningar och nya funktioner.

NVIDIA® ShadowPlay®

Fånga och dela dina bästa spelögonblick.


© 2021 NVIDIA Corporation, NVIDIA, NVIDIAs logotyp och GeForce är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör NVIDIA Corporation. Med ensamrätt.