Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Högpresterande arbetsdatorer


ThinkBook-serien

Med stil, substans och kraftfull bearbetning är ThinkBook-serien designad att imponera. Spjutspetsteknologi som överträffar förväntningarna. Fånga allas uppmärksamhet med dessa moderna, eleganta bärbara datorer med enastående prestanda, solid konstruktion och AI-baserade smarta funktioner.


P-serien

Med en bärbar ThinkPad-dator i P-serien får du en kombination av smidigheten med en bärbar dator och prestanda i en workstation, och de är ISV-certifierade för alla större program. De här systemen erbjuder blixtsnabb grafik och processorhastighet och den senaste banbrytande tekniken för hantering av krävande datoruppgifter - i ett förvånansvärt lätt format.


T-serien

Lenovos bärbara flaggskeppsdatorer är byggda för att prestera och konstruerade för att hålla, på kontoret, på fältet och överallt däremellan. Med produktivitetshöjande funktioner som lång batteritid, blixtsnabba USB-C Thunderbolt®-portar och kraftfulla processorer är du alltid säker på att kunna jobba.


X1-serien

Yrkesmänniskor som förväntar sig det bästa av sin teknik väljer ThinkPad X1-serien – inte bara för att den är nyskapande och snygg utan också för att den levererar kompromisslös prestanda. X1-enheterna höjer ribban med allt från ultralätta bärbara datorer och 2-i-1-enheter till extrema kraftpaket och världens första vikbara dator. Med ThinkPad får du tillförlitlighet och säkerhet på köpet.


Tiny i M-serien

De stationära Tiny-datorerna i M-serien rymmer mycket i ett litet format, med prestanda i storföretagsklass och med imponerande processorkraft och plattformsstabilitet. De är både tåliga och energieffektiva och dessutom tar de väldigt liten plats.

Visar 3 produkter
kr
-
kr
GB
-
GB

Visar 3 produkter