Vad som kännetecknar en riktigt bra gamingdator

Vi har ansträngt oss noga för att varje Taurusdator ska vara sammansatt av de absolut bästa komponenterna. Resultatet är en serie skräddarsydda speldatorer där du enkelt kan välja den nivå som passar din spelprofil och din plånbok bäst.

Taurus levereras i fyra modellserier:

TAURUS Experienced - Grym prestanda i ljuddämpat chassi.
TAURUS Overkill - Maximal prestanda, alltid med vattenkylning och SSD.
TAURUS Überkill - Extra allt, fullutrustad med dubbla grafikkort och SSD.
TAURUS Laptop – Kompromisslös prestanda med desktop CPU.Exklusivt Nvidia

Vi bygger Taurus exklusivt med NVIDIA grafikkort. NVIDIA levererar bästa prestandan och är ledande på grafikkort.

Med NVIDIA GeForce Experience som är förinstallerat på Alla Taurus håller du din dator alltid uppdaterad med det senaste drivrutinerna.

NVIDIA GeForce Experience ser också till att optimera alla dina spel med det bästa inställningarna. Du kan också lätt spela in eller streama direkt från programvaran.


Unika komponenter

Taurus andas skandinavisk design, noggrannhet och unika detaljer, där både utseende och funktion är i fokus. Experiencechassit, som vi själva tagit fram, är ljuddämpat med gott om plats.

Tillsammans med MSI har vi designat ett moderkort som vi kallar för “Inet edition” med detaljer i svart och rött. RAM-minne och nätaggregat är framtaget med design och funktion som riktmärken. Allt från kabellängder till färger är noggrant utvalda.

Gör dig redo för VR med Geforce® GTX

GeForce® GTX grafikkort ger dig en kraftfull framtidsplattform för den ultimata virtual reality upplevelsen. Datorer och grafikkort märkta med ”GeForce® GTX VR Ready” garanterar att dina VR spel kommer att vara optimerade med en toppklassig GPU.

Inlevelsefull VR kräver sju gånger mer GPU prestanda än traditionella 3D applikationer och spel. Nvidias unika utbud av funktioner – som multi-res skuggning – kommer göra att du får rätt nivå av prestanda, bildkvalité och responstid som garanterar att din VR upplevelse blir minst sagt fantastisk.


G-sync och stöd för tre skärmar

Alla Taurus har stöd för G-sync. Med kompatibel G-sync bildskärm får du den absolut bästa upplevelsen. NVIDIA G-Sync revolutionerande prestanda skapas genom att bildskärmens uppdateringsfrekvens synkroniseras till grafikkortet. Utvalda Taurus-datorer stödjer också gaming på tre skärmar samtidigt.


Windows® 10 är det ultimata operativsystemet för spel med Microsoft® DirectX® 12. Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara.


Taurus STOLT SPONSOR

Respect All, Compete är ett projekt startat av Sverok och finansierat av Allmänna Arvsfonden. Projektet vill skapa positiv utveckling inom e-sporten genom fysiska mötesplatser, gemensamma ramverk, utbildningar och e-sportläger.