Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Kan vi lura våra anställda?

I den här videoserien har vi tagit hjälp av Anders från ESET för att testa hur bra vi är på att upptäcka bedrägeriförsök.
Upplägget är som så att Anders återskapat fyra typiska bedräger, och att det är upp till testpersonerna att identifiera dessa.
Kruxet är att vi blandar bedrägerierna med faktiska hemsidor, som inte ser så proffsiga ut, och att vi ljuger för dem och säger att det bara finns två bedrägerier.
Del 1 - Alexandra

I den första delen ger vi en introduktion till och sammanfattning av upplägget, innan Alexandra från HR får testa sig på och försöka undvika bedrägerierna.
Del 2 - Ludvig

Efter att du sett Alexandra klura på vilka av hemsidorna som är bedrägliga får du väldigt gärna se hur det går för Ludvig från vår kundservice, som åtminstone initialt hade gott om självförtroande.
Del 3 - Carl

Efter Ludvig var det dags för Carl från kundservice att ta sig an vår utmaning, för att se vem av honom och Ludvig som har de skarpaste ögonen på avdelningen.
Del 4 - Molle

Sist ut hittar vi Mr. Dubbelklick, även kallad Molle, som med gott självförtroende och flera anekdoter står redo att både utamanas och underhålla.
Efter att Molle är klar pratar vi allmänt om säkerhet och hur du bäst kan skydda dig i vardagen, så stanna gärna kvar för det om du vill veta mer!


Visar 7 produkter
kr
-
kr

Visar 7 produkter

Visa produkter: