Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Bärbara datorer i GeForce RTX 40-serien

Beyond Fast

Grafikprocessorer för NVIDIA® GeForce RTX™ i 40-serien för bärbara datorer driver världens snabbaste bärbara datorer för spelare och utvecklare. De är konstruerade med den supereffektiva NVIDIA Ada Lovelace-arkitekturen och lyfter prestandan flera nivåer med AI-drivna DLSS 3 och möjliggör verklighetstrogna virtuella världar med fullständig strålföljning. Dessutom optimerar Max-Q-seriens teknik systemprestanda, kraft, batteritid och akustik för maximal effektivitet.


Till produkterna


Den ultimata plattformen för spelare och innehållsskapare.

Med kraften från GeForce RTX 40-serien och DLSS 3

Nya multiprocessorer för streaming

Upp till två gånger snabbare prestanda och energieffektivitet


Fjärde generationens Tensor-kärnor

Upp till fyra gånger högre prestanda med DLSS 3 jämfört med råstyrkerendering


Tredje generationens RT-kärnor

Upp till två gånger snabbare strålspårningsprestanda
GPU:er med den senaste tekniken för bärbara datorer

NVIDIA Ada Lovelace-arkitekturAI-accelererad
prestanda

NVIDIA DLSS 3Optimerad kraft och prestanda

NVIDIA Max-Q-teknikRealistisk och uppslukande grafik

Dedikerade strålspårningskärnorSkapa med blixtens hastighet

NVIDIA StudioVinnande
svarstid

NVIDIA Reflex-plattform med låg latensUtformad för livestreaming

NVIDIA-kodare och NVIDIA Broadcast-appenPrestanda och tillförlitlighet

Game Ready- och Studio-drivrutiner

NVIDIA DLSS 3

Prestandamultiplikatorn som drivs av AI.

DLSS är ett revolutionerande genombrott inom AI-driven grafik som ökar prestandan enormt. DLSS 3 drivs av den nya fjärde generationens Tensor-kärnor och den nya optiska flödesacceleratorn på GPU:er på bärbara datorer i GeForce RTX™ 40-serien och använder AI för att skapa ännu fler högkvalitativa bildrutor.

Strålspårning

Hyperrealistisk. Hypersnabb.

Ada-arkitekturen tar strålspårningen till nya höjder och simulerar hur ljus beter sig i verkligheten. Med kraften hos RTX 40-serien och tredje generationens RT-kärnor upplever du mer detaljerade virtuella världar än någonsin.

NVIDIA Max-Q-teknik

Optimerad kraft och prestanda

NVIDIA Max-Q* är en serie AI-drivna tekniker som optimerar bärbara datorer för att leverera hög prestanda i litet format.Viktiga tekniker

  1. Dynamic Boost använder AI för att automatiskt leverera den optimala kraften mellan GPU:n, GPU-minnet och CPU:n för att öka prestandan.

  2. Battery Boost hittar den optimala balansen mellan GPU- och CPU-energiförbrukning, batteriurladdning, bildkvalitet och bildhastighet för längre batteritid.

  3. Rapid Core Scaling skalar det optimala antalet kärnor och kör dem vid högre frekvenser, vilket ger mer prestanda åt krävande kreativt arbete och program inom naturvetenskap, teknologi, ingenjörskonst och matematik när du är på språng.

  4. CPU Optimizer gör det möjligt för GPU:n att optimera prestandan, temperaturen och kraften hos CPU:n.

  5. WhisperMode använder AI-drivna algoritmer för att hantera fläkthastighet i samverkan med CPU:n, GPU:n och systemets temperatur så att du får fantastisk akustik och bästa möjliga prestanda.

  6. DLSS använder AI för att åstadkomma en enorm prestandaökning.

  7. Advanced Optimus ger dig lång batteritid samt den flimmer- och avbrottsfria spelupplevelsen hos G-SYNC.

  8. Resizable BAR gör att CPU:n kan komma åt hela GPU-bildbufferten samtidigt, vilket förbättrar prestandan i spel.

  9. Optimal Playable Settings hittar den bästa balansen mellan prestanda och bildkvalitet. Därefter konfigureras personanpassade grafikinställningar automatiskt baserat på datorns GPU, CPU och bildskärm.

NVIDIA Reflex

Seger mätt i millisekunder.

GPU:erna i NVIDIA Reflex och GeForce RTX 40-serien ger lägsta möjliga latens och bästa svarstid för den ultimata konkurrensfördelen. Reflex är byggd för att optimera och mäta systemlatens och ger snabbare målidentifiering, snabbare reaktionstider och bästa precisionen för sikte för tävlingsinriktade spel.

De främsta verktygen för kreativitet.

NVIDIA Studio

Dina idéer blir snabbare med NVIDIA Studio.

Ta dina kreativa projekt till nästa nivå med NVIDIA Studio. RTX 40-serien drivs av ny dedikerad maskinvara och ger oöverträffad prestanda för bärbara datorer inom 3D-rendering, videoredigering och grafisk design. Upplev funktionsrik RTX-accelerering i populära kreativa appar, NVIDIA Studio-drivrutiner i världsklass byggda för att ge maximal stabilitet och en rad exklusiva verktyg som utnyttjar kraften i RTX för AI-assisterade kreativa arbetsflöden.NVIDIA-kodare

Dream stream.

Dra blickarna till dig med den bästa kvaliteten för livestreaming och den bästa prestandan för spelande. GeForce RTX™ 40-serien drivs av åttonde generationens NVIDIA-kodare (NVENC) och inleder en ny era av högkvalitativa sändningar med stöd för AV1-kodning, som är konstruerad för att leverera större effektivitet än H.264 och ger fantastisk streaming med högre upplösning. Dessutom har du tillgång till exklusiva optimeringar och AI-effekter för dina favoritappar för sändning och kan ge dina tittare det bästa – varje gång.NVIDIA Broadcast

Din AI-drivna hemmastudio.

NVIDIA Broadcast-appen förvandlar vilket rum som helst till en studio och tar dina livestreamar, röstchattar och videosamtal till nästa nivå tack vare kraftfulla AI-effekter som brusreducering, virtuell bakgrund med mera.NVIDIA Omniverse

Anslut dina kreativa världar till ett möjligheternas universum.

NVIDIA Omniverse™ är en samarbetsplattform för 3D-design i NVIDIA Studio-paketet med verktyg för innehållsskapare. Skapad för att snabba upp arbetsflöden och förena appar och resurser för att ge dina idéer liv – snabbt.NVIDIA Canvas

Appen som förenar AI och måleri.

Förvandla enkla penseldrag till realistiska landskapsbilder med hjälp av AI. Skapa bakgrunder snabbt eller snabba upp konceptutforskningen, så att du kan lägga mer tid på att visualisera idéer.

Utrusta dig för skolan

Bärbara datorer i GeForce RTX™ 40-serien klarar av det mest utmanande kursarbetet inom alla ämnen, allt från teknik och arkitektur till ekonomi, artificiell intelligens och datavetenskap. De är utrustade med de bästa STEM-programmen och accelererar arbetsbelastningar inom 3D-design, simulering och datavetenskap, vilket gör dem perfekta för studenter som vill ha en bärbar dator som enkelt kan ta sig an de tuffaste uppgifterna. De AI-drivna funktionerna för fjärrundervisning och samarbete gör det även enklare att hålla kontakten med föreläsare och klasskamrater. Ta dig ur datorlabbet, slutför kursarbetet snabbare och få ut mesta möjliga av din utbildning.

Ytterligare funktioner och fördelar.

Game Ready-drivrutiner

Med GeForce Game Ready-drivrutinerna får du den bästa upplevelsen av dina favoritspel. De finjusteras i samarbete med utvecklare och testas utförligt i tusentals maskinvarukonfigurationer för maximal prestanda och tillförlitlighet.

GeForce Experience

Spela in, livestreama och dela videor och skärmbilder med vänner. Håll dina drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience kan du göra allt. Det är ett oumbärligt tillbehör till ditt GeForce-grafikkort.

NVIDIA G-SYNC

Få en smidig, flimmerfri spelupplevelse med hög uppdateringshastighet samt HDR med mera. Det här är den ultimata spelskärmen och den perfekta utrustningen för gaming-entusiaster.

NVIDIA Ansel

Omvandla skärmbilder till konst med det här kraftfulla spelfotoläget som tar 360- och HDR-bilder samt bilder i superupplösning.

Virtuell verklighet

Grafiken med högst prestanda ger de smidigaste och mest uppslukande VR-upplevelserna.

Resizable BAR

Resizable BAR är en avancerad PCI Express-funktion som gör att CPU:n kan komma åt hela GPU-bildbufferten samtidigt, vilket förbättrar prestandan i många spel.

© 2023 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX™ och G-SYNC är registrerade varumärken och/eller varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Alla andra varumärken och upphovsrätter tillhör respektive ägare.

Visar 9 produkter
kr
-
kr
GB
-
GB

Visar 9 produkter

Visa produkter: