Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Smartare inomhusbelysning

Med Philips Hue kan du skapa ett effektivt, vackert och smart hem som kan skräddarsys i detalj, från funktionalitet till form och utseende. Med hjälp av den stora mängden ljuskällor, armaturer och tillbehör som tillhör ekosystemet kan du välja ut exakt vad som du behöver för varje rum. Oavsett om det gäller takarmaturer till ditt kök eller spotlights till ditt badrum, så hittar du det hos Philips Hue.

Att installera Hue är enkelt. På bara några minuter har du gjort din hem smartare, utan dra en enda ny kabel.

Ditt utvalda ljus för dina ytor

Med belysning från Philips Hue får du tillgång till en stor mängd alternativ när det kommer till form och funktion i den belysningen du vill inkludera i ditt hem. Alla de vanligaste socklarna för ljuskällor hittar du som del av ekosystemet, tillsammans med en enormt stor selektion av armaturer. Allt från spotlights, taklampor och pendlar till bordslampor, ljusslingor och speciella dekorativa ljuskällor i klassiska eller moderna utföranden. Allt finns för att du ska kunna välja och vraka och hitta just de ljuspunkterna som passar ditt hem perfekt.

Du väljer hur du styr belysningen

Med belysning från Philips Hue får du tillgång till en stor mängd alternativ när det kommer till hur du kontrollerar ditt ljus. Hue-appen är det primära verktygen, och genom den kan du skräddarsy all funktionalitet i otroligt hög grad. Rutiner, underhållning och massa annat görs möjligt med denna app. Annars så är tillbehör från Philips Hue ett fantastiskt alternativ. Rörelsesensorer, fjärrkontroller och mycket mer hittar du även här. Sist men inte minst är din röst ett effektivt verktyg i styrningen av ljuset. Med hjälp av en mängd olika smarta enheter och partners som Google Assistant och Amazon Alexa kan du enkelt ändra färg, dimra och släcka/tända med olika röstkommandon.

Börja smått, expandera fritt

Philips Hue låter dig börja din resa med smart belysning på ett flertal olika sätt. Vill du börja lite mindre, med kanske en eller ett par ljuskällor i en liten lägenhet kan du styra alla ljuskällor och inomhusarmaturer från Hue med Bluetooth. Denna kopplingsform ger dig tillgång till enklare funktionalitet och är exempelvis inte kompatibel med alla tillbehör, underhållningsfunktioner eller säkerhetsfunktioner. Vill du steget till det fulla systemet behöver du en Hue Bridge, navet i systemet som ger dina ljuskällor full räckvidd samt regelbundna uppdateringar. Vill du hoppa över en mobil-app helt och hållet kan du även köpa 1 ljuskälla och en Hue Dimmer Switch fjärrkontroll och parkoppla dem med några enkla steg för att sedan styra ljuset med fjärrkontrollen.

Visar 26 produkter
kr
-
kr

Visar 26 produkter

Visa produkter: