Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Smartare accessoarer med Philips Hue

Med belysning från Philips Hue får du tillgång till en stor mängd alternativ när det kommer till hur du kontrollerar ditt ljus. Hue-appen är det primära verktygen, och genom den kan du skräddarsy all funktionalitet i otroligt hög grad. Rutiner, underhållning och massa annat görs möjligt med denna app. Annars så är tillbehör från Philips Hue ett fantastiskt alternativ. Rörelsesensorer, fjärrkontroller och mycket mer hittar du även här. Dessa är alla helt trådlösa och drivs främst med batteri, med en lång livslängd och enkel möjlighet att byta batteri själv. Om du inte vill ha med dig mobilen hela tiden för att styra belysningen är detta definitivt det mest effektiva sättet att styra din Hue-belysning på.

Strömbrytare och fjärrkontroller

För att styra din smarta belysning kan du använda dig av de olika strömbrytarna eller fjärrkontrollerna som Hue erbjuder:


Philips Hue Dimmer Switch är en fjärrkontroll med tillhörande platta som är helt trådlös och låter dig tända och släcka, samt växla mellan olika färgteman och dimra belysningen efter behag.


Den mer avancerade Hue Dial Tap Switch är en kontroll med 4 olika knappar och en vridhjul för smidigare dimring, likt en klassisk dimmer som är kopplad till elen. Denna kontroll är självklart också helt trådlös.


Sist har du även Hue Wall Module, som är en modul som du installerar bakom dina klassiska strömbrytare, som sedan låter dig styra din smarta belysning med samma knappar du alltid använd för ljuset.

Smart adapter för fler möjligheter

Philips Hue Smart Plug är en adapter du pluggar in i ditt strömuttag för att sedan koppla en armatur eller annan mindre elektronik som inte är smart för att öppna upp möjligheten att styra dem med Hue-appen. Du kan helt enkelt göra dina bordslampor och golvlampor smarta.

Det fungerar även att koppla saker som exempelvis en bordsfläkt, ett litet element eller annan mindre elektronik till denna smarta adapter. Då får du möjligheten att stänga av och sätta på dessa apparater. Mer detaljerad styrning eller dimring är inte möjligt.

Sensor för utomhusbruk och säkerhet

För utomhusbruk hittar du även en rörelsesensor som är vädertålig och vattentät med sin IP65-klassning. Denna kan sedan trådlöst kopplar till din utebelysning eller din innebelysning, så att hemmet exempelvis kan tändas när du kommer hem från jobbet.

Sensorn är även ett starkt tillägg till ditt säkerhetssystem tillsammans man Hue-belysning. När ovälkomna gäster rör sig kring hemmet kan ljuset automatiskt tändas och agera som ett avskräckande element i ditt hems säkerhet.

Visar 8 produkter
kr
-
kr

Visar 8 produkter

Visa produkter: