Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
E-Sport SM 2024

Sverigemästerskap i E-Sport


Datum för 2024 ej satt

E-SPORTENS DAG

Svenska E-sportförbundet åker på Sverigeturné och välkomnar dig till en heldag för att spela, lära och inspireras!

Läs mer

E-SPORT SM

Välkomna till ett historiskt e-sportevent där Svenska E-sportförbundet korar de svenska mästarna i CS2, Rocket League och Dota 2.

Läs mer

E-SPORTENS DATOR

Tillsammans med SESF har vi tagit fram datorer i olika prisklasser som skall fungera i olika spel, se mer nedanför.

Läs mer

E-sport SM 2024

Välkomna till ett historiskt e-sportevent där Svenska E-sportförbundet korar de svenska mästarna i CS2, Rocket League och Dota 2. Upplev på plats när några av landets bästa e-sportföreningar gör upp om SM-gulden i spelen vi älskar. E-sport SM arrangeras i samarbete med Svenska Elitserien, Svenska Raketligan och E-Pulze.

Det blir en heldag med e-sport för alla – titta, spela, lära och inspireras tillsammans! Prova på e-sport och spela CS2 och Rocket League, delta i tävlingar och kul familjeaktiviteter. Träffa några av landets främsta e-sportprofiler och lyssna på deras erfarenheter. Få bra tips om hur ni kan komma i gång med e-sport eller ta ert spelande till nästa nivå och få verktygen som krävs för att lyckas.


En heldag med E-sport

Utöver finalspelet kommer det att bli en heldag fylld med e-sport för alla. E-sportens Dag erbjuder Svenska Landslagets E-sportskola, prova-på-aktiviteter, tävlingar, inspirerande föreläsningar från etablerade e-sportare och experter. Vi kommer att spela Rocket League och CS2, göra e-sporttester och tävla ut gaming gear från partners.


Tillbaka till huvudsidan
Visar 3 produkter
kr
-
kr

Visar 3 produkter