Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Ducky One 3 Aura och Mist

Nya Ducky-tangentbord

Om du är ute efter ett högkvalitativt mekaniskt tangentbord erbjuder Ducky många trevliga modeller, särskilt i deras senaste serie One 3. Nu är det dags att välkomna ytterligare modeller i den serien, nämligen Ducky One 3 Aura och Mist – plus att Classic nu finns som barebone.

Unik design

Ducky är kända för att göra tangentbord som sticker ut, och det är särskilt sant med de nya Aura-modellerna. One 3 Aura har nämligen semitransparenta höljen, som både ger dem ett såväl annorlunda som futuristiskt utseende i vitt eller svart. One 3 Mist är istället det motsatta – ett retrodoftande tangentbord som påminner om 90-talet (så länge du inte har RGB-belysningen på, vill säga).

Förbättrad skrivkänsla

Med One 3-serien gjorde Ducky flera stora förbättringar på tangentbordens skrivkänsla, med omarbetad konstruktion, förbättrad ljuddämpning, tjockare kretskort och nya, tåligare PBT-tangenter.

Utöver en bra grund erbjuds även goda valmöjligheter, vi har en blandning av fullstora modeller, TKL, 65% och 60% ihop med ett gäng olika brytare från Cherry, Kailh och Gateron.

Hot-swap

Om du efter ett tag inser att du föredrar andra brytare, eller om du helt enkelt gillar att ha olika brytare för olika tangenter, har Ducky One 3-serien tack och lov hot-swap. Med hot-swap behöver du inte löda fast de mekaniska brytarna, de sitter lättillgängliga under tangenterna och kan lyftas ut med medföljande verktyg.

På så sätt kan du byta till andra kompatibla brytare på ett enkelt sätt, vilket även är bra för tangentbordets livslängd. Om en brytare mot förmodan ger upp kan du enkelt byta ut den. Vill du redan från början välja brytare och tangenter själv rekommenderar vi att välja en barebone-modell (custom), de kommer helt utan switchar eller keycaps.

Enormt sortiment

De nya modellerna är bara ett axplock av alla Ducky-modeller vi erbjuder, i skrivande stund har vi hela 190 olika tangentbord att välja på. Om nykomlingarna inte faller dig i smaken kanske någon av alla de andra modellerna gör det, spana gärna in dem och vår produktgenomgång av Ducky One 3 via länken.

Publicerad 2024‑02‑12 av Johan Backelin.