Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
3 st bilder och 1 st video.

CES 2017 - Razer

Inet tittar på nyheter från Razer

De i gamingvärlden välkända tillverkarna Razer var på mässan i Las Vegas för att visa upp spännande nyheter, där två prototyper verkligen drog blickarna till sig.

Den första av dem var en ny 4K-projektor vid namn Project Ariana. Det speciella med projektorn är att den kompletterar spelskärmen eller TV-n genom att visa det som befinner sig i periferin på omgivningen runtom. Detta gör att hela rummet framför projektorn visar det som inte får plats på skärmen och skapar då en större och mer inlevelsefull spelmiljö. Konceptet fungerade förvånansvärt bra för att vara i ett så tidigt stadium, men vi fick dessvärre inte några detaljer på om produkten kommer färdigställas och levereras till marknaden.

En annan spännande konceptprodukt Razer visade upp var Project Valerie. En laptop med tre skärmar. Skärmarna fälldes ut på varsin sida av laptopen och skapade en riktigt desktop-setup. Vi blev förvånade av hur väl genomarbetad produkten var för att vara ett tidigt exemplar av en helt galen konceptidé. Vi fick ingen information om huruvida datorn kommer ses i handeln och även om det är en väldigt nischad produkt hoppas vi får se fler och andra flerskärms-lösningar för laptops i framtiden.

Publicerad 2017‑01‑23, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter