Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Grattis Daniel Carlsson!

Grattis Daniel Carlsson!

Inets tionde vinnare av Suverän Service

Daniel Carlsson på Kundservice är i januari stolt vinnare av Inets tionde utmärkelse i Suverän Service. För Daniel är det andra gången han vinner, 2014 var han den första medarbetaren hos Inet att motta priset. Daniel ger här sina bästa tips för att ge riktigt suverän service.

Vad är det viktigaste att tänka på i möte med kunderna?

- Helt klart att lyssna och förstå kundens behov, nyckeln är att tala till kunden på deras tekniska nivå, säger Daniel Carlsson, ansvarig företagsrådgivare och teamleader kundservice på Inet.

- Det är också väldigt viktigt att respektera kunden och få dem att känna sig uppskattade. Om jag förstår vilka kunskaper och önskemål de har kan jag hjälpa dem på bästa sätt.

Varför tror du att just du vann?

- Jag försöker alltid göra mitt bästa. Helt enkelt att leverera det där lilla extra, det är ju det som är Inet-andan, säger Daniel Carlsson.

Suverän Service delas ut av företaget Better Business som för Inets räkning genomför mätningar med Mystery Shopper-metoden. Utmärkelsen ges till de som utför exceptionell och minnesvärd service. Sedan 2014 har totalt tio av Inets medarbetare fått utmärkelsen, nu senast Daniel Carlsson i januari 2017 för sitt arbete i Inets kundservice.

Publicerad 2017‑02‑03, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter