Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Snabbtitt: Logitech G533

Vi kikar på Logitechs senaste trådlösa gamingheadset!

Vi trollar fram och tar en snabbtitt på det senaste tillskottet till den alltjämt populära kategorin som är trådlösa gamingheadsets. Logitech G533 är det nya, lite smäckrare syskonet till den populära modellen G933 - Och har både ärvt och förbättrat på funktioner hos föregångaren.

Bland nyheterna är en ny både stilig och ergonomisk design som gör sig bra för långa spelsessioner tack vare en låg vikt på 350g och svalkande sport-nät på öron-kuddarna. Både räckvidd och batteritid har förbättrats på, där de nya hörlurarna levererar täckning upp till 15 meter i upp till 15 timmar.

Både mikrofon och ljud har fått se förbättringar, där mikrofonen nu har ett inbyggt pop-filter som på ett bra sätt avskärmar störande bakgrundsljud. Ljudmässigt är G533 väldigt likt syskonet G933, där de båda använder samma 40mm-element - Skillnaden är att den nya modellen har fått elementen finjusterade och är därför mer välljudande.

Tekniken DTS Headphone:X är vad som gör headsetet ett gamingheadset - Genom att virtuellt skapa 7 olika riktningar kan man med stor precision avgöra vart ifrån spelets ljud kommer. Särskilt häftig funktion är att man kan styra volymen för respektive riktning, om man till exempel alltid vill höra allt som händer bakom en bättre går det enkelt att ordna i medföljande mjukvara.

Publicerad 2017‑02‑17, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter