Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
PlayStation 4 Pro uppdaterad

PlayStation 4 Pro-nyheter

Nu stöd för externa hårddiskar och nya Boost Mode

Världens kraftfullaste spelkonsol, PlayStation 4 Pro, får nu välkomnande nyheter i form av stöd för externa hårddiskar via USB 3.0 och ett nytt prestandaläge kallat Boost Mode.

För alla med stora spelbibliotek går det nu att enkelt föra över hela biblioteket till en extern hårddisk, för att på så sätt slippa avinstallera spel varje gång ett nytt behöver ta plats på den inbyggda hårddisken. Anslutningen som används är USB 3.0 och konsolen stödjer upp till 8TB stora hårddiskar.

PlayStation 4 Pro har, till skillnad mot PlayStation 4, stöd för högre upplösningar och uppdateringsfrekvenser - Dock är det upp till spelutvecklarna att anpassa sina spel för dessa förbättringar. I de fall detta inte gjorts har man tidigare inte sett någon prestandaförbättring på Pro-modellen. För att råda bot på detta introduceras nu Boost Mode - En teknik som förbättrar prestandan även i de spel som inte är anpassade för Pro-modellens extra kraft. Ett välkommet tillskott som ger extra valuta till dem som redan har ett PlayStation 4 Pro - Och ännu ett säljargument för de som ännu inte har en.

Den nya uppdateringen bringar förbättring även för dig som inte har Pro-modellen.

Bland annat ser vi förbättrade menyer, där du nu enklare kan bjuda in andra spelare till följen och där ni på ett smidigt sätt kan dela med er av de spelögonblick ni fångat med video och bilder. För än bättre socialisering har också PS Messages och Communities-appen fått sig en uppfräschning, där korta meddelanden och svar nu smidigt görs medan man spelar.

Välkommen detalj är att man nu också kan byta menyernas bakgrund till valfri screenshot du själv tagit - Så att du alltid möts av det du tycker bäst om.

Du hittar Pro-modellen här.

Här kan ni läsa PlayStation-bloggen.

Publicerad 2017‑03‑10, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter