Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
MSI-event Sisjön

MSI-event Sisjön

25/3 står laptops i fokus - Stamsite gästspelar

Taiwanesiska MSI, kända för sitt breda sortiment högkvalitativa datorkomponenter, datorer och datortillbehör, gästar den 25/3 Inet Sisjön för att visa upp sina gaminglaptops. För att kröna deras vistelse har de också bjudit in den välkända Youtube-profilen Samsite.

Under dagen kommer alla besökare att få klämma och känna på gaminglaptops av olika slag, diskutera både gaming som datorer med MSI-representanten och också ta del av härliga erbjudanden på modellerna som visas upp. För dig på jakt efter gaminglaptop är detta ett gyllene tillfälle att både få undersöka din potentiella spelkamrat och sedan köpa den för reducerat pris.

Med hjälp av två GS73VR, toppmodeller bland gaminglaptops, kommer de som vill få pröva VR och känna kraften hos de deras senaste modeller - Ett imponerande kraftprov är att vänta, då den senaste generationen grafikkort gett bärbar gaming en enorm prestandaförbättring.

För den som vill ha en souvenir från sitt möte med Stamsite kommer vi erbjuda foto med utskrift direkt på plats - Så att den som vill ha en signerad selfie med Stamsite kan gå därifrån lycklig - ett samarbete med Epson.

Mer info och icke obligatorisk anmälan hittas på Facebook-evenemanget

Publicerad 2017‑03‑15, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter