Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
5 st bilder och 0 st videor.

Vengeance RGB

Corsairs första RGB-minnen – Inet exklusiva lanseringspartners

Amerikanska Corsair har alltid levererat högkvalitativa komponenter, där deras RAM-minnen stått särskilt högt i kurs hos svenska konsumenter under många år. Nu är det äntligen dags att välkomna deras senaste, lysande, iteration av prestandaserien Vengeance, där pålitlig topprestanda kombineras med RGB-dioder - och Inet är exklusiva återförsäljare.

RGB-dioderna är inbyggda i kylflänsanordningen och med den kostnadsfria programvaran Corsair LINK tillåts användare till fullo kontrollera ljusschemat för minnena genom enkla inställningar. Inga extra kablar behövs för att förse kraft till minnets ljussättning.

Den nya serien består av högpresterande DDR4-minen med en minnesfrekvens på 3000MHz och en latens på 15-17-17-35 (CL15), spänningen ligger på 1.35V. Kylflänsen är gedigen och gjord av anodiserat aluminium, vilket hjälper hålla minnena svala vid överklockning. Och det är just överklockning dessa är gjorda för, där kombinationen av personifierad stil och rå prestanda gör dessa unika i Corsairs utbud.

Minnena är kompatibla med Intel X99, Z170 och Z270 - där stöd för AMD Ryzen är nära till hands.

Om du vill ta en närmre titt och beställa Vengeance RGB - klickar du här

Publicerad 2017‑03‑21, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter