Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Katana-tävling avslutad

Katana-tävling avslutad

Vinnare av Creatives soundbar korad

Ludwig Åkerblom blev vinnaren av Creative BlasterX Katana - den eleganta soundbaren med RGB ämnad en modern gamingrigg. Tävlingen gick ut på att ta en bild på skrivbordet där Katanan skulle stå och sedan motivera varför den bör stå där.

Ludwigs bild finns till vänster, och hans motivering här:

"Hoppas att du som läser detta har en kopp nybryggt icke kommunalarbetar-kaffe, för nu åker vi!

Mina gamla högtalare har tyvärr get upp då dom är före pansarvagnarnas tid och jag kan ej nå tillverkarnas kundtjänst då deras sista brevduva dog i skrumplever efter att ha druckit ur toan i skyttegravarna.(ja ni hajar)

Nu till frågan hur Creative BlasterX Katana kan lyfta mitt skrivbord! Till att börja med så hur skulle den här sjukt feta högtalaren inte kunna lyfta mitt skrivbord samt livskvalité? Det som saknas är kanske att den bör kunna gå ut med den älskade bushunden som stör mig när jag försöker att vinna högtalare!

Bortsett från det så skulle Katana verkligen förhöja waow-faktorn på mitt skrivbord med de matchande färgerna samt den underbara känslan av kristallklart ljud när jag lägger klart Harpan! Riktigt snyggt system som skulle sätta mitt skrivbord på 1:a-plats i den årliga skrivbord med högtalare på-mässan i Hässleholm! Mvh den trogna kunden Ludwig ”Ju högre ribban ligger, ju svårare är det att komma över.” (ULF KARLSSON sportkommentator)"

Publicerad 2017‑03‑28, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter