Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Inet på Computex 2017

Inet på Computex 2017

Vi besöker världens största komponentmässa i jakt på nyheter

I komponenttillverkarnas hemland Taiwan, i huvudstaden Taipei, har hela komponentvärldens toppskikt under en hektisk vecka samlat sig för att visa upp sina senaste skapelser. Vi kan förvänta oss en uppsjö av nya chassi, nätaggregat och andra gamingtillbehör - men om vi har tur också efterlängtade processorer och grafikkort från de tre stora tillverkarna: Intel, NVIDIA och AMD.

I egenskap av återförsäljare såväl som inbitna tekniknördar ska vi ta reda på och dela med oss av de allra senaste nyheterna. Vi kommer titta på presskonferenser, möta tillverkare, besöka tillverkare i deras bås för att klämma på produkter och självklart också hålla våra öron till marken väl ute på mässgolvet, så att ingen nyhet går oss obemärkt förbi.

Vill du följa med oss på vår resa genom mässhallarna på Computex 2017 kan du göra det här på Inet.se, genom att klicka på taggen ”Computex2017” här till höger. På den taggen kommer vi samla alla nyheter som rör mässan, och vi kommer uppdatera kontinuerligt under mässans gång.

Vill du inte vänta en sekund för länge kan du också följa oss på Facebook, där vi kommer lägga upp bilder, videor och kommentarer på allt intressant vi stöter på. Du hittar vår Facebooksida på den här länken -> https://facebook.com/inet.se/

Publicerad 2017‑05‑30, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter