Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
18 st bilder och 0 st videor.

Computex 2017 - Be Quiet!

Nya komponenter och begränsad utgåva av Dark Base 900 visades upp

Tyska be quiet! hade både nya trevliga komponenter och en begränsad utgåva av Dark Base 900 att visa upp.

Straight Power 11

be quiet!s populära och guld-certifierade nätaggregat Straight Power 11 har blivit omarbetat från grunden och är nu helt fritt från kablar på insidan. Enligt be quiet! innebär detta långt bättre luftflöde och minimerad risk för störningar. De utlovar oerhört bra driftsäkerhet tillsammans med ljudlös drift med den 135 mm stora SilentWings 3-fläkten. Nätaggregatet är uteslutande utrustat med 105°-kondensatorer från Japan och kommer komma i modulärt utförande mellan 450-1000w.

SFX L Power

För dig som bygger i mITX-format kommer en trevlig nyhet från be quiet!. SFX L Power är modulärt, har en tyst 120 mm fläkt och är guld-certifierat. Det ska enligt be quiet! vara bra mycket tystare än ett SFX med en 80 mm fläkt, och det medföljer dessutom en adapter för ATX om du vill kunna byta mellan olika formformat. Nätaggregatet kommer i 500W och 600W.

Shadow Rock TF 2

Och för dig som vill kyla ditt lilla bygge kommer också en ny version av Shadow Rock TF: TF 2. Den ska leverera bättre kylning än sin föregångare, och nu också kyla komponenterna runt processorn bättre. Den är 112 mm hög med den inkluderade fläkten monterad, klarar upp till 160W TDP-processorer och är byggd med fem stycken heatpipes i koppar. Levereras med sockets för både Intel och AMD, AM4 inkluderat.

Dark Base Pro 900 Limited White Edition

Det både stora, modulärt designade och grymt uppskattade Dark Base Pro 900 kommer i en vit begränsad upplaga. Vi hoppas på några av de två tusen exemplaren som kommer tillverkas hamnar i Sverige, och gärna i famnen hos någon av er, våra kära kunder. Spana in det i bildspelet och hör gärna av er till oss om ni är sugna på ett, så att vi kan meddela det till be quiet!.

Silent Loop 360 mm.

Och för dig som vill kyla ditt monsterbygge visades också en ny monsterkylare upp. Det är en 360 mm-variant av den välkända och omtyckta serien Silent Loop. Med andra ord kan vi förvänta oss än bättre kylning än den vi redan har, och de tre Silent Wings 3-fläktarna kommer nog inte göra något väsen av sig. Trevligt tillskott som vi tror kommer leverera.

Vill ni läsa mer om alla nyheter från Computex kan ni klicka på taggen ”Computex2017” här till höger!

Publicerad 2017‑06‑02, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter