Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
5 st bilder och 0 st videor.

Computex 2017 - Ducky

Vi spanar in nya Year of The-versionen

Duckys har länge lanserat ett nytt Year of The-tangentbord varje nytt kinesiskt år, som baseras på rådande årets zodiakdjur - vilket innebär att vi i år får se ett tangentbord med tema: tuppens år. Och för att bespara den infantila ett skratt valde de att använda benämningen Rooster för tupp, istället för den andra benämningen.

Inuti en lyxig guldfärgad låda hittar vi ett RGB-belyst mekaniskt tangentbord med en basplatta med en riktigt snygg kornig metallfinish. Det som direkt utmärker den som ett Year of The-edition är mellanslaget, där vi har konturerna av en tupp. Men det är inte det enda som utmärker tangentbordet - vi har nämligen också emaljerade plattor i fem olika färger som sitter där vi vanligtvis hittar LED-lamporna för numpad, capslock och så vidare. De lamporna är inte borttagna, utan blott flyttade nedåt en aning, och ni ser dem mellan den emaljerade plattan och numpaden.

Vi vet att detta är ett hett eftertraktat samlarobjekt men vi har tyvärr inte fått bekräftat om vi kommer få in dem eller inte, men självklart hoppas vi kunna erbjuda detta unika tangentbord.

Vill ni läsa mer om alla nyheter från Computex kan ni klicka på taggen ”Computex2017” här till höger!

Publicerad 2017‑06‑02, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter