Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

VIVE Deluxe Audio Strap

Officiella tillbehöret till VIVE nu på Inet

Väntan har varit lång, men nu kan vi äntligen erbjuda det hett efterlängtade tillbehöret till VIVE. Produkten i fråga är VIVE Deluxe Audio Strap – tillbehöret som ersätter VR-headsetets medföljande huvudband med ett, kort och gott, bättre. Deluxe Audio Strap är, som namnet antyder, ett mer exklusivt huvudband med inbyggt ljud - och är tänkt för dig som helt enkelt vill g

Med VIVE Deluxe Audio Strap ersätts de mjuka remmarna med en gedigen, hjälmliknande, konstruktion som ska ge långt bättre komfort tack vare mjuka kuddar invärtes, bättre passform och framför allt mer balanserad viktfördelning. Headsetets tyngd fördelas nu jämnt över hela huvudet, istället för att vara framtung, vilket leder till bekvämare använding vid längre pass. Du justerar headsetets storlek genom en ratt på baksidan av huvudbandet. VIVE Deluxe Audio Strap har också ny kabelhantering, där kan nu fästa så att kablarna leds ut bakom ditt högra öra.

Det är dock inte bara form som förbättrats – utan också funktion. VIVE Deluxe Audio Strap kommer med inbyggda hörlurar, som kopplas direkt till headsetet med en måttanpassad kabel. För dig som brottats med extrakablar och headset som inte riktigt vill passa med huvudbanden är detta en oerhört trevlig nyhet. Hörlurarna går likt headsetet att justera – det går både att ändra vinkel på och justera höjdled på hörlurarna individuellt.

I videon här i nyheten har du en demonstration av hur man ersätter det medföljande huvudbandet med en VIVE Deluxe Audio Strap. Och om du vill köpa tillbehöret till ditt VIVE-headset följer du den här länken.

Publicerad 2017‑07‑03, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter