Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Stor tävling med Sennheiser

Stor tävling med Sennheiser

Recensera & behåll headset och förstärkare

Sennheiser är världskända för deras välljudande hörlurar, mikrofoner och headsets - men de har också ett gediget utbud gaminginriktade produkter. För att ta reda på hur bra de är på gaming vill vi ge tre vinnare chansen att recensera och behålla varsitt Game ONE och varsitt GAME BOOSTER GSX 1000.

Game ONE är ett gamingheadset i öppen konstruktion - med fokus på ett naturligt och rymligt ljud, precis mikrofonupptagning och gedigen komfort. Detta är tänkt att vara ett headset för de längsta av spelsessioner, med dynor i XXL-storlek, god luftgenomströmning och en väldigt låg vikt. Du kan läsa mer om produkten på den här länken.

GAME BOOSTER GSX 1000 är en hörlurförstärkare med inriktning på gaming. Den har ett kraftfull DAC-chip och ger dig virtuellt 7.1 till valfritt headset utan extra programvara. Förstärkaren har en inbyggd display och du kan göra en mängd olika inställningar och profiler, så att du kan skapa en ljudbild som passar just dig. Du kan läsa mer om produkten på den här länken.

Det handlar alltså om riktiga gamingprodukter, och vi vill att vinnarna recenserar just hur bra de båda produkterna är för gaming - så att den som är på jakt efter nytt ljud till sin gamingrigg får ärliga recensioner från andra som prövat produkterna. Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att fylla i dina uppgifter och motivera varför du blir en bra och ärlig recensent. Du hittar tävlingen på den här länken. Tävlingen pågår till och med 19/7.

Publicerad 2017‑07‑04, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter