Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
2 st bilder och 0 st videor.

Moddad Taurus

Hemmagjort ansiktslyft förnöjer

I veckan kom en av våra kära kunder in och besökte oss i vår butik i Sisjön, och visade då upp sin hemmagjorda modifikation av sin Taurus-dator. Som ni ser på bilderna så har sidopanel fått ett aningen mer färggrant utseende med hjälp av porslinpennor, där vad vi får anta är minutiös känsla för detaljer i kombination med frisk ambition står som grund för det goda resultatet.

Även om vi är väldigt förtjusta i våra Taurus-datorers ordinarie utseende får vi erkänna oss imponerade av både ambition och resultat - och går du själv i tankar om att ändra färgschemat på din egen Taurus-dator finns där inga protester från oss att vänta. Det är dessutom trevligt att se att en Taurus har fler användningsområden än gaming - nu behöver du aldrig mer spendera onödiga pengar på, numera, överflödiga fyll-i-själv-böcker.

Har du själv redan haft ett inspirationsfyllt ögonblick där du tagit tjuren vid hornen och modifierat din Taurus ser vi gärna att du skickar in det till oss! Namnge mailet som ”Taurus mod” och bifoga bilden till den här e-postadressen.

Publicerad 2017‑07‑14, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter