Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Hyper Beast tillbaka

Hyper Beast tillbaka

NZXT med nytt exklusivt chassi

Hyper Beast är en skapelse av den välkända och omtyckta konstnären Brock Hofer, främst känd för sina färggranna men samtidigt skräckinjagande skapelser. Monstermotivet Hyper Beast har använts flitigt av flera olika tillverkare på en rad olika gamingtillbehör och komponenter - och nu är det dags att välkomna chassitillverkaren NZXT:s senaste Hyper Beast-utgåva, den här gången baserad på modellen S340 Elite.

I sitt grundutförande är NZXT S340 Elite ett kompakt och elegant ATX-chassi med en fullstor fönstersida i härdat glas. Hyper Beast-utgåvan är baserad på den svarta modellen, men där hela fronten och hela högersidan vackert lackerats med den intrikata Hyper Beast-designen. Insidan har också det fått ett ansiktslyft - utöver den lilla plåtbrickan som anger vilket nummer i ordningen chassit har ser vi också att hela kabelhöljet lackerats i en skiftning mellan rosa och orange. Ett på riktigt vackert och unikt chassi.

Likt föregående utgåva, den baserad på modellen H440, tillverkas endast ett begränsat antal chassin. Totalt tillverkas 1337 exemplar för hela världen, där det då på varje chassi står ingraverat i plåtbrickan vilket chassi i ordningen det är. Av de 1337 exemplaren når endast 50 av dem norden, och vi har som exklusiva återförsäljare fått samtliga 50 till vårt lager redan.

Så vill du ha limiterat ett chassi som inget annat att pryda ditt datorbord med så hittar du länk till produktsidan här.

Publicerad 2017‑07‑21, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter