Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Gamescom 2017 - Logitech G

Gamescom 2017 - Logitech G

Vi prövar PowerPlay på plats

Under vårt besök hos Logitech fick vi bekanta oss med musmattan PowerPlay och nya webbkameran Brio 4K Streaming Edition. De nyligen lanserade och väldigt framtidsdoftande PowerPlay och Brio 4K Streaming edition väntas landa på lager inom kort, men innan dess kan du avnjuta vår videogenomgång vi gjorde på plats på Gamescom i Köln.

PowerPlay

Det som gör PowerPlay framtidsdoftande och spännande är att den erbjuder trådlös laddning till kompatibla möss, där nya Logitech G703 och G903 ingår. Den 2 mm tjocka musmattans hela yta är aktiv och laddar dessa möss medan du använder dem, vilket gör mössen på riktigt trådlösa. För att ge bästa möjliga överföring sitter det också en trådlös mottagare vid musmattan, vilket tillintetgör störningar samtidigt som du endast behöver använda en USB-kabel från musmattan till datorn.

Du kan också skifta mellan två olika sorters yta, en tygklädd och en hårdare. Musmattan har också inbyggd och anpassningsbar RGB-belysning, vilken kontrolleras med Logitechs egna mjukvara för att synkronisera med andra kompatibla Logitech-tillbehör.

Läs mer om Logitech PowerPlay och de kompatibla mössen på den här länken

Brio 4K Streaming Edition

Detta är en vidareutveckling av vanliga Brio 4K, men där Streaming Edition skall vara mer anpassad för att streama spel - särskilt med tjänsten Twitch. Kameran strömmar i 4K-upplösning, har RightLight 3 med HDR för naturtrogna färger och har stöd för Windows Hello tack vare IR-avläsning.

Det skall också finnas möjlighet att enkelt ta bort bakgrunden när du spelar, och då bara visa dig själv och inte det bakom dig genom att ställa in vilket djup kameran skall filma. Till Streaming Edition ingår dessutom 12 månaders prenumeration på streaming-verktyget XSplit.

Läs mer om Brio 4K Streaming Edition på den här länken.


Vi samlar alla våra nyheter från mässan under taggen Gamescom2017 som du hittar här till höger ->

Publicerad 2017‑08‑22, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter