Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Snabbtitt – AGON AG271QG

Snabbtitt – AGON AG271QG

Gamingskärm i premiumsegmentet, från AOC

AOC AGON AG271QG är en gamingskärm i premiumsegmentet, som har alla funktioner du kan förvänta dig i segmentet, men till ett aggressivare pris.

Det som gör skärmen till en riktig premiumskärm är att den kombinerar de bästa funktionerna från arbetsskärmar och gamingskärmar i samma skärm. Den har en IPS-panel, vilket är en paneltyp som har oerhört bra färger och betraktningsvinklar, och som därför fungerar utmärkt för färgkritiskt arbete och som ger bra komfort under långa sessioner.

Skärmen är 27” stor och har en upplösning på 2560x1440 pixlar - en kombination som ger en stor yta med hög detaljrikedom samtidigt som upplösning passar bra för moderna grafikkort, även i de senaste och mest tungdrivna speltitlarna.

Skärmen har en uppdateringsfrekvens på 165Hz, vilket ger oerhört bra flyt i bilden när det paras med grafikkort som levererar lika många bilder per sekund. Men, när inte alla 144 bilder per sekund levereras bibehålls bra flyt i bilden tack vare att skärmen har NVIDIA G-Sync, en adaptiv synkroniseringsteknik som synkroniserar skärmen med grafikkortet för att eliminera hack i bilden och det negativa fenomenet tearing.

Sammantaget är det här en skärm utan tydliga brister och som levererar alla bildspecifikationer och ergonomiska funktioner du kan önska - till ett konkurrenskraftigt pris.

Vill du läsa mer AOC AGON AG271QG? Följ den här länken.

Publicerad 2017‑08‑24, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter