Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Gamescom 2017 - Nintendo

Gamescom 2017 - Nintendo

Äntligen fick vi provspela Mario!

En av mässans stora dragplåster var Nintendos enorma monter fullproppad med konsoler, tillbehör och framförallt spel. Nintendo har mycket content på väg, med flera stora titlar både till Switch och till dess småsyskon. Vi fick stå i långt ringlande köer för en chans att spela de demon som erbjöds - men det var väl värt väntan. Och nej, tyvärr fanns inte Metroid: Seamus Returns att pröva. Vi spelade fyra spel och ni hittar gameplay-videos under fliken "Filmer".

Mario Odyssey (Switch)

Det stora utropstecknet bland de demo som fanns att pröva var självfallet Mario Odyssey, det nästa stora Mario-spelet i en öppen värld, som har release 27 oktober. Även om vi får erkänna oss positivt lagda gentemot Nintendos lilla rörmokare kunde vi inte hjälpa att bli imponerade. Demo-versionen var inte särskilt lång, men oerhört välpolerat och det var en riktig fröjd att få hoppa runt och utforska världen med mössan i högsta hugg.

Spelet har release 27 oktober och du kan förboka det hos oss - följ den här länken.

The Elder Scrolls V: Skyrim (Switch)

Ett annat spel utannonserat till Switch, som fått folk att lyfta ögonbrynet då det varit lanserat sedan år tillbaka, är The Elder Scrolls V: Skyrim. Det nu klassiska fantasysspelet kan på pappret kännas som en smått otänkbar följeslagare till den lilla bärbara konsolen, men det var oerhört upplyftande att få strosa runt i de farliga skogarna helt bärbart. Detta kan bli en oerhört uppskattad titel för alla de som vill kunna slappna av med riktigt äventyrande på resande fot - och spelet ger, som vi redan vet, oerhört lång speltid om man vill.

Nyheter för Switch-versionen är stöd för att styra med hjälp av rörelser, där du kan gå in i närstrid, skjuta båge och dyrka lås med hjälp av Switch-kontrollernas inbyggda rörelsedetektorer. Du kommer dessutom att kunna använda dina amiibos från Legend of Zelda-serien för chans att få påskägg och utrustning från Zeldas värld.

Skyrim till Switch kommer släppas senare i år och finns att förboka redan nu - följ den här länken.

Pokkén Tournament Deluxe (Switch)

Det omtyckta fightingspelet som fanns på Wii U kommer nu alltså som en uppdaterad variant till Switch, och under våra korta matcher framgick det tydligt varför man valt att föra över konceptet till den nya konsolen. Det går nämligen att använda varje Joy-Con för sig, så att man kan utmana andra på en och samma konsol - vilket bäddar för riktigt härliga raster och njutbara resor i framtiden.

Utöver alla kämpar från Wii U- och arkadversionen kommer vi också få spela som Decidueye, men vi får också två nya support-karaktärer i form av Litten och Popplio. Till Deluxe-versionen kommer också nya Team Battle-läget, där vi får välja tre Pokémons att gå in i en turnering med. Utöver det har vi också stöd för rankat läge online och vi får dagligen nya utmaningar att ta oss an.

Spelet har release 22 september och du kan förboka det redan nu - följ den här länken.

Mario + Rabbids Kingdom Battle (Switch)

De minst sagt udda Rabbids, karaktärer från Ubisoft, har efter en mystisk händelse hamnat i ett lite annorlunda Mushroom Kingdom, där de stöter på Mario och hans vänner. För att återställa världen sluter de upp med varandra och beger sig ut på äventyr.

Spelet är ett mysigt turordningsbaserat och taktiskt spel fyllt med pussel, humor och färgsprakande bataljer. Vi hann inte riktigt sät

Publicerad 2017‑08‑25, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter