Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Snabbtitt – Gamingmöss ASUS

Snabbtitt – Gamingmöss

Vi går igenom fyra nya och spännande modeller från ASUS ROG

I det här avsnittet av Inet Snabbtitt kikar vi på gamingmöss från ASUS, i deras ROG, Republic of Gamer,-serie. De möss vi kikat på är som följer:


ROG Gladius II

Uppföljaren till den omtyckta ROG Gladius, och är likt föregångaren en ergonomisk gamingmus för högerhänta. Den erbjuder AURA Sync, programmerbar sniper-knapp, utbytbara OMRON-switchar, dubbla kablar och har en PMW 3366 sensor - samtidigt som den väger blott 110g.

Läs mer på den här länken.


ROG Pugio

Detta är en highend-mus för både höger- och vänsterhänta, som har tumknappar på båda sidor. För dig som endast vill ha tumknappar på en sida kan du byta till en av de medföljande styva knapparna, som avaktiverar knapparna på den sidan du väljer. Musen har dessutom AURA Sync, utbytbara OMRON-switchar och en PMW 3330 sensor.

Läs mer på den här länken.


ROG Strix Evolve

Eolve är en unik och anpassningsbar mus som enkelt görs om till att passa antingen en högerhänt eller en vänsterhänt användare. Genom att musens överdel är uppgjord av två löstagbara delar, med medföljande alternativa delar, kan du anpassa musens profil till din egen hand genom att kombinera efter behag. Är i övrigt en kompetent gamingmus med AURA Sync och PMW 3330 sensor.

Läs mer på den här länken.


ROG Strix Impact

Detta är en minimalistisk gamingmus utan tumknappar anpassad för både höger- och vänsterhänta. En gamingmus som passar utmärkt som familjemus, inget fuffens - bara prestanda med en PMW 3310 sensor och lite stil med AURA Sync.

Läs mer på den här länken.


ROG Sheath

Vi testade mössen på ASUS nya musmatta ROG Sheath, en enorm och oerhört trevlig musmatta för dig som vill ha både tangentbord och mus på stabilt underlag. Den är tunn, 3mm, och bred, 900mm, med ett gediget djup på 440mm. Det som utmärker den är de oerhört tunna och fina sömmarna, vilket gör att musmattan ligger helt plant och att man inte får något störande veck vid handleden.

Läs mer på den här länken.

Publicerad 2017‑08‑29, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter