Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Grattis Christoffer Björkman!

Inets elfte vinnare av Suverän Service

Christoffer Björkman på kundservice vann i september utmärkelsen Suverän Kundservice.


Detta är första gången för Christoffer och elfte gången för Inet. På huvudkontoret firades detta med tårta, och Christoffer fick stolt posera med blommor och diplom. Christoffer reflekterar här över sitt erkännande.

Vad är det viktigaste att tänka på i möte med kunderna?

- Att lyssna och anpassa sig efter kunden tycker jag är A och O. Jag som sitter med det här varje dag har en hög kunskapsnivå, men jag måste kunna förstå och förklara lösningen till kundens problem oavsett hur tekniskt kunniga de är.

- Det här är också något jag tycker vi på Inet är väldigt bra på, att alltid ge personlig service och ge det där lilla extra till alla som kontaktar oss.

Varför tror du att just du vann?

- Jag tror alla här på kundservice hade vunnit om just de hade fått samtalet istället för mig. Men om jag får vara lite skrytsam så tror jag det är för att jag aldrig ger mig. Kan jag inte svaret på en fråga så ser jag till att jaga rätt på det och återkomma med en lösning, det är prestige för mig, avslutar Christoffer.

Suverän Service delas ut av företaget Better Business som för Inets räkning genomför mätningar med Mystery Shopper-metoden. Inet granskas då kritiskt och anonymt mot MSPAs branschstandard. Utmärkelsen ges till de som utför exceptionell och minnesvärd service. Sedan 2014 har totalt elva av Inets medarbetare fått utmärkelsen.

Publicerad 2017‑09‑22, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter