Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Tävling - gamingskärm på spel

Tävling - gamingskärm på spel

Samsung C27HG70 ska Recenseras & Behållas

Samsungs nya gamingskärm C27HG70 är en skärm med riktigt imponerande specifikationer. För att ta reda på hur slutanvändaren upplever skärmen tävlar vi nu ut ett exemplar som ska recenseras och behållas.

Det som gör skärmens specifikationer imponerande är kombinationen av en färgrik panel och bra spelegenskaper. Den 27” stora och böjda VA-panelen har en kurvatur på 1800 R, en upplösning på 2560x1440 pixlar och är utrustad med både QLED och HDR.

Dess QLED består av ett filter med nanokristaller som ger en gul subpixel, vilket ger en större färgrymd. Skärmen har 125% sRGB, 92% Adobe RGB och har Color Gamut 88% enligt NTSC 1976. Kort och gott ger detta en panel med livliga och naturtrogna färger. Skärmen klassas som HDR, High Dynamic Range, då den har en kontrast på 3000:1 och en ljusstyrka på 350 cd/m2.

Skärmen är dock mer än bara vackra färger - den är snabb också. Uppdateringsfrekvensen ligger på 144 Hz och panelen har en responstid på 1 ms, vilket gör att skärmen passar riktigt bra även för intensiva e-sportspel. Den erbjuder också Black Equalizer, en teknik som jämnar ut kontrasten i spel där du vill se bättre i mörka områden och undvika att bli överfallen av de som misstagit spelet för en campingsimulator.

Skärmens adaptiva synkronisering är FreeSync 2, vilket gör att du med grafikkort från AMD Radeon kan avnjuta än bättre flyt i bilden. Adaptiv synkronisering är en extrafunktion, och skärmen fungerar utmärkt även med andra grafikkort, men då utan extrafunktionen.

Du kan läsa mer om skärmen på den här länken.

Med riktigt bra färger och spelspecifika specifikationer bäddar skärmen för en riktigt bra upplevelse, men då vi vill ta reda på vad du som kund tycker om den tävlar vi alltså ut den som enligt Recensera & Behåll-konceptet, där vinnaren får chansen att ta hem och testa produkten för att sedan behålla den efter avslutad recension.

Du hittar tävlingen på den här länken.
Publicerad 2017‑11‑29, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter