Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
”Hemligt” paket från Razer

”Hemligt” paket från Razer

Vi tittar på nyheter för streamern

Razer skickade ett hemligt paket till oss utan att säga vad det var i, så vi passade på att filma när vi öppnade det. Paketet visade sig innehålla en Razer Broadcast Studio-väska, innehållandes den nya mikrofonen och den nya webbkameran som ska komplettera dina övriga tillbehör från Razer.

Väskan i sig är en limiterad utgåva som inte kommer säljas, men både mikrofonen och webbkameran kommer snart att finnas att köpa hos oss.

Razer Seirēn X - mikrofonen.

Den här mikrofonen är en riktigt stilig skapelse i svartfärgad metall, med ett litet fotavtryck och en smidig och stabil fot. I fronten hittar vi en volymratt och en mute-knapp, men den är i övrigt minimalistisk och stilren.

Mikrofonen är en riktig streamingmikrofon gjord för att fånga just din röst och inget annat. Ljudupptagningen är superkardioid, vilket innebär att den är kraftigt riktad och tar nästan bara upp ljud åt just det hållet mikrofonen är riktad. Mikrofonen har också stötdämpning runt sig.

Du kopplar mikrofonen till datorn med mini-USB till USB-kabeln som medföljer, men det finns också ett 3.5 mm-uttag för dig som hellre kopplar mikrofonen rakt in i ljudkortet.

Razer Kiyo - webbkameran.

Den runda och praktiska webbkameran är en riktigt bra produkt för hemanvändaren eller nybörjaren då den har inbyggt ljus runt linsen.

Kiyo streamar i 1080p 30FPS eller 720p 60FPS och kopplas in med USB 2.0 Kameran har stöd för populära streamingprogram så som Open Broadcaster Software och Xsplit, så att du enkelt kan komma igång och streama.

Ljusringen runt linsen består av 12 vita LED-lampor, och du sätter på den och väljer mellan 12 olika ljusstyrkor genom att vrida hela ringen. Bärväskan verkar tyvärr endast vara en begränsad upplaga och kommer inte medfölja slutprodukten.


Så snart vi fått mer information kommer vi lägga upp produkterna med specifikationer och priser. Vi uppdaterar då nyheten, så se till att hålla utkik om du är sugen på att uppgradera ditt streaming-gear.

Publicerad 2017‑12‑01, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter