Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Kontaktlös betalning!

Kontaktlös betalning!

Nyhet - smidig betalning med bland annat Samsung Pay och Apple Pay

Nu erbjuder vi betalning med kontaktlösa betalningar i våra butiker. Kontaktlöst, eller Contactless som det även kallas, är en betalningsteknologi som gör det möjligt att betala med bland annat mobilen och kompatibla betalkort, helt utan att behöva röra kortterminalen eller slå in en PIN-kod.

De två vanligaste mobiltjänsterna som har stöd för kontaktlös betalning är Samsung Pay och Apple Pay, vilka du finner i flera av de senaste smartphone-modellerna från respektive tillverkare. Har du ett betalkort med ikonen du ser i bilden ovan har det stöd för kontaktlös betalning. Vi rekommenderar att kolla med din bank vad som gäller för just ditt kort och hur du aktiverar det.

Kontaktlös betalning utan PIN-kod är främst tänkt mindre och snabba transaktioner, den maximala summan som just nu tillåts helt utan PIN-kod per köp här i Sverige är 200 kr.

Vi kommer fortsätta lägga till moderna och smidiga betallösningar och vi har fler nyheter på väg, håll utkik nästan gång du besöker vår hemsida eller en av våra butiker.

Vill du själv testa kontaktlös betalning är du varmt välkommen in till en av våra butiker.

Publicerad 2018‑04‑06, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter