Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Datorbyggaren är här

Datorbyggaren är här

Ett verktyg som gör det enkelt att bygga dator

Vi vill att det ska vara enkelt och roligt att bygga dator och har därför utvecklat verktyget Inet Datorbyggare för just det ändamålet. Datorbyggaren är live redan nu och du hittar den längst ner i vår huvudmeny, på www.inet.se/datorbyggare eller på knappen längst ned på den här sidan.

Med datorbyggaren kan du bygga datorn du alltid drömt om utan att behöva läsa på om vilka delar som passar med varandra eller oroa dig för att komponenter inte får plats - Datorbyggaren sorterar automatiskt bort alla komponenter som inte passar med de delar du redan valt.

Datorbyggaren är uppbyggd i steg och du kan börja från vilken ände du vill. När du valt alla de delar som utgör en komplett dator kan du välja att låta oss montera den åt dig, om du inte vill ha det nöjet för dig själv, eller att beställa delarna utan montering.

Väljer du vår monteringstjänst kommer vi montera och funktionstesta datorn åt dig innan leverans, så att du kan vara säker på att få en fullt fungerande dator direkt ur kartong. Vi installerar även operativsystemet åt dig, om du valt till det. Då är det bara för dig att stoppa i strömkabeln och trycka på knappen för att komma igång.

När du är nöjd med dina val kan du namnge din dator och välja att lägga till datorn i din kundvagn eller att och dela med dig av den till andra.

Vi uppdaterar datorbyggaren kontinuerligt och lägger till fler produkter så snart vi kan. Har du några förslag på förbättringar är du varmt välkommen att använda feedback-formuläret inne på datorbyggaren, då kommer dina förslag direkt till vår utvecklingsavdelning.

Testa datorbyggaren här:

Publicerad 2018‑04‑11, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter