Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Market Awards 2022

Market Awards 2022

Vi vann kategorin Årets Hemelektronik

I onsdags möttes vi av oerhört roliga nyheter.
Då utsågs vi till årets hemelektroniksbutik av Market Awards.

Det är första gången vi får den här utmärkelsen, och att få den efter två utmanande år av pandemi och i konkurrens med riktiga storspelare gjorde oss både stolta och förvånade.

Market Awards är en branschutmärkelse som baseras på flera variabler, däribland resultat, kundnöjdhet och innovationsförmåga. När juryn, som består av experter från detaljhandeln, presenterade oss som vinnare löd motiveringen:

"Årets vinnare redovisar siffror som imponerar, digitala lösningar som levererar och ett nytänk som inspirerar. Under en period som har präglats av stora utmaningar på marknaden, och tuff konkurrens från branschens giganter, har vår vinnare bevisat att de är hemelektronikhandelns mest spännande snabbväxare.”

Vi är oerhört tacksamma för vinsten, men nu står vi inför ett än mer utmanande år med en föränderlig marknad. Vårt mål är som alltid att vara Sveriges bästa datorbutik och förstahandsvalet för gaming- och teknikentusiaster, och vi ämnar fortsätta göra allt vi kan för att förtjäna att kalla oss det.

Om du är intresserad av att läsa mer om utmärkelsen hittar du vidare förklaring och alla parametrar som bedöms på Markets hemsida, via länken nedan.

Publicerad 2022‑10‑24, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter