Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Vad hade jag själv köpt?

Backe sätter ihop gamingdatorer med Black Friday-erbjudanden

Om jag själv skulle köpa en ny gamingdator under vår egen Black Friday, vad hade jag valt då?
Det är frågan jag ställde mig själv när jag fick se vilka erbjudanden vi skulle köra.

Resultatet är åtta olika kundvagnar med komponenter jag tycker är bra köp för gaming i Full HD, 1440p eller 4K just nu. I videon går jag igenom de olika byggena och pratar om för- och nackdelar med olika val, och ger förslag på justeringar du kan göra.

Alla delar som är med är inte nödvändigtvis på kampanj, men de som inte är det är bra köp redan vid ordinarie pris. Särskilt heta erbjudanden kan också ta slut snabbt, om det händer uppdaterar jag till en början kundvagnarna med de berörda produkterna och ändrar till likvärdiga alternativ.

Jag vill också nämna att vi just nu kör en Fri Montering-kampanj tillsammans med Microsoft. Om du beställer delar till en komplett dator ihop med Windows 11 bjuder vi på monteringen, men notera att du själv behöver lägga till det i Datorbyggaren eller i din kundvagn – det läggs inte till automatiskt. Det här är också en begränsad kampanj, så passa på och beställ så snart som möjligt om du vill ta del av den.

Om du har ytterligare frågor får du gärna använda kommentarsfältet på Youtube-videon eller höra av dig direkt till oss via vår kundservice, jag vill dock varna för längre svarstider under Black Friday-perioden. Utifall att du tänkt bygga datorn själv vill jag även passa på att tipsa om våra guider, där hittar du allt du behöver.

Du hittar alla våra förslag på gamingdatorer via knapparna här nedan. Om du vill ändra något är det enkelt gjort, tryck på ”Redigera dator” och klicka på soptunnan intill komponenten du vill byta ut – så ger Datorbyggaren dig förslag på andra delar som passar. Hoppas du hittar något som passar, gärna till fyndpris!

Publicerad 2023‑11‑19, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter