Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Nvidia Studio - Premiere Pro

Videoredigering med Nvidia Studio - är det bra?

Vi tog en närmare titt på hur vi kunde använda Premiere Pro i kombination med Nvidia Studio för att producera våra videor.

Nvidia Studio är en kombination av hård-och mjukvara som specialiserar sig på att optimera kreativa program. RTX-grafikkorten i kombination med Studio Drivers ger dig många fördelar i form av GPU-acceleration och en stabil, pålitlig användarupplevelse. I Premiere Pro ser vi tre huvudfunktioner som står ut som mest; snabbare renderingstider, bättre playback med grafiktunga effekter och nya AI-funktioner.

Med hjälp av GPU-accelerering får du nu snabbare renderingstider. Genom att byta till Nvidias Hardware Encoding kan du nu ta hjälp av GPU:n för att stötta upp CPU:n i renderingen av de mer grafiktunga effekterna. Resultatet blir en snabbare exportering som gör att du sparar in på dyrbar arbetstid. Du får också bättre playback vad det gäller de grafiktunga effekterna. Detta kommer göra att du kan ta bättre kreativa beslut då du ser mer av det faktiskta slutresultatet direkt i redigeringsfasen.

En ny AI-accelererad effekt du får tillgång till med Nvidia är Auto-reframe. Med denna funktioner kan du automatiskt centrera viktiga objekt enligt önskad upplösning så att det är alltid är finns i bild. På det här sättet kan du snabbt ändra om ditt material till olika sociala plattformar enkelt och snabbt.

Sammanfattningsvis kan man säga att Nvidia kan erbjuda både praktiska och roliga funktioner som sparar tid och energi i ditt arbete. Det är också värt att nämna att Nvidia Studio kan stötta upp andra videoredigeringsprogram såsom Davinci eller RedCine X Pro.

Ifall du är intresserad av att veta mer om Nvidia Studio kan du klicka på knappen här nedan. Glöm inte att kolla in de andra videorna vi kommer ladda upp framöver också.

Klicka på knappen för att komma till Nvidia Studio

RTX Studio
Publicerad 2020‑12‑19, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter