Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Platform:6

Det ultimata skrivbordet?

Nu kan vi äntligen meddela att Corsairs påkostade skrivbord Platform:6 är på ingång. Det här är ett rejält tilltaget och funktionsrikt skrivbord för dig som vill bygga en maffig gaminghörna, ett praktiskt hemmakontor eller en personlig streamingsetup. En modell, till att börja med

Rejält och funktionsrikt

Platform:6 är till viss del modulärt och Corsair har visat upp flera olika utföranden och tillbehör, men inledningsvis tar vi in en specifik modell. Den har grundstommen med en skiva i gummiträ, som betsats så att den efterliknar mörk valnöt, på 180 x 76 cm och en elektronisk motor för att höja och sänka bordet, med ett spann från 74 cm till 122 cm.

Därutöver bjuder vår Platform:6 Elevate på gedigen kabelhantering, en stor kabelkanal med inbyggd USB, en flyttbar grendosa och en praktisk skena med universella T-spår, så att du enkelt kan montera tillbehör och armar från Elgato och många fler. Därtill ingår en rejäl monitorarm med plats för antingen upp till två 32”-skärmar, upp till 8 kg per arm, eller en 34” ultrawide-skärm.

Vi har använt det

Vi har haft ett exemplar på kontoret under ett par månader och känner oss bekväma med att rekommendera Platform:6 för dig som är ute efter ett högkvalitativt, praktiskt och rejält tilltaget skrivbord. Det känns genomtänkt, gediget och så pass anpassningsbart att det bör passa många olika typer av användning. Läs gärna mer om, se fler bilder på och beställ Corsair Platform:6 via knappen, första leveransen förväntas i mitten av mars.

*Uppdatering 04-03-2024: Justerade beskrivningen av skivan. Tidigare skrev vi valnötsbelagd skiva, men det visade sig vara en träskiva i hevea/gummiträ som betsats så att den efterliknar valnöt.

Senaste nyheter