Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
TW4

Sennheiser Momentum True Wireless 4

Med suverän ljudkvalitet och elegant design har Sennheisers Momentum-serie cementerat sig som en av de första som alltid rekommenderas när någon ber om tips på bra hörlurar. Nu är den fjärde iterationen av deras True Wirless-modeller här, och det är mycket nytt sedan trean.

Väl dolda uppgraderingar

Nykomlingen är identisk föregångaren i utformning, förutom att fyran nu finns i färgen koppar och att det ingår en ytterligare storlek pluggar, men under höljet döljer sig både stora och viktiga skillnader.

Sennhesier har behållit de oerhört välljudande hörlurselementen, men i övrigt har de stuvat om insidan från grunden och ersatt kretsarna som sköter den trådlösa kommunikationen. Detta både för att introducera nya tekniker och för att förbättra stabiliteten på den trådlösa överföringen.

Det kretsar kring ljudet

De nya kretsarna som används är från Qualcomm och bjuder utöver på förbättrad stabilitet och signalstyrka även på stöd för fler format. Nu används Bluetooth 5.4 med stöd för multipoint och stöd för SBC, AAC, aptX, aptX™ Adaptive och LC3 – samt förberett stöd för Auracast och LE Audio.

Om du har en Android-mobil med en modern flaggskeppsprocessor från just Qualcomm ska du dessutom få felfri bit-by-bit-överföring, vilket är välkomna nyheter för dig som lyssnar på lossless. I appen kan du ställa in personligt ljud och EQ, men även skifta till låglatens-läge för gaming med exempelvis en Nintendo Switch eller handhållen gamingdator.

Bland de mindre förbättringarna hittar vi något uppgraderad ANC, 30 minuter längre batteritid och IP54-klassning, men det är verkligen de uppgraderade, högkvalitativa kretsarna som är det stora utropstecknet med Sennheiser Momentum True Wireless 4. De hade redan ljudet och passformen, nu ska de ha resten också.

Senaste nyheter