Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Vecka 11

Veckans Tips – vecka 11

En ny vecka innebär nya kampanjpriser, produkter och annat skoj att tipsa om. Till att börja med hoppas vi att den nya inloggningsmetoden på Inet.se inte har gått dig förbi. Nu går det nämligen att logga in med engångskod – perfekt för den glömske som snabbt vill in och beställa utan att gå igenom en lösenordsåterställning!

Efterlängtade uppföljare

Den gångna veckan har bjudit oss på några varmt välkomna additioner till redan existerande produktserier. Först och främst har vi nu äntligen en större variant av Fractal Design North att bekanta oss med, som mot alla odds döpts till North XL. Med XL får vi plats med E-ATX och större radiatorer – för när man vill bygga en rejält kraftfull gamingdator eller workstation.

Fortsätter vi bland produktnyheterna ser vi att Nothing nu släppt sin nya mellanklassmobil Phone (2a), som trots sin lägre prislapp bjuder på ikonisk design och en kompetent hårdvaruuppsättning. Bland andra produkter som fått ny hårdvara har vi exempelvis Sennheiser Momentum True Wireless 4, som fått hela insidan omarbetad. Nykomlingen ska erbjuda långt bättre trådlös uppkoppling och stöd för fler både funktioner och ljudformat, men behåller den uppskattade passformen och det utsökta ljudet från trean.

För dig som älskar Counter-Strike mer än livet självt kan vi även tipsa om att ZOWIE nu visat upp en ny endgame-skärm för FPS-spel och e-sport. Den heter XL2586X och bjuder på nya DyAc 2 ihop med hisnade 540 Hz, för dig som vill ha bästa förutsättningar att ge dig in på proffsscenen (och eventuellt bistert få inse att du inte hör hemma där – det var inte skärmens fel).

Mysig livestream

Den här veckan har vi inte någon tillverkare på plats i vår livestream Dubbelklick, istället har vi bjudit in några härliga kollegor. Isak, Love och Levan (granen från julstreamen) ska ihop med Molle leverera god tid, gött tekniksnack och några fina erbjudanden. Därtill kommer de tävla ut en begränsad utgåva av ett visst NZXT-chassi, välkommen in på torsdag från 17:00 om du vill vara med och tävla om det.

Annars är du varmt välkommen att spana in alla veckans tips via länken nedan, det kan tillkomma något intressant i veckan. Den som återvänder får se.

Publicerad 2024‑03‑12 av Johan Backelin, redigerad 2024‑03‑14.

Senaste nyheter