Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
ASUS Zenfone 11 Ultra

Ett större flaggskepp – ASUS Zenfone 11 Ultra

Nu är ASUS Zenfone 11 Ultra här och bjuder upp till dans i premiumsegmentet. Till skillnad från ASUS tidigare flagskeppsmodeller är det här en fysiskt rejäl mobil – med stor skärm, 3.5 mm-anslutning, enormt batteri och ett väl tilltaget kamerasystem med inbyggd gimbal.

Kraftfull ut i flaggskeppskretsarna

Med riktiga flagskeppsmobiler förväntar man sig prestanda i toppklass, och det får man verkligen här. Zenfone 11 är utrustad med Snapdragon 8 Gen 3, upp till 16 GB LPDDR5X och upp till 512 GB UFS 4.0-lagring – för suverän prestanda både i vardag och gaming.

Om du ska spela på ASUS Zenfone 11 får du utöver gott om kraft även en stor och snabb skärm att njuta av. Här används en 6.78” stor AMOLED-skärm med hög ljusstyrka och upp till 144 Hz i uppdateringsfrekvens när du spelar. För att ge dig längre batteritid till vardags används adaptiv uppdateringsfrekvens (LTPO), mellan 1 och 120 Hz, så att du kan få ut så mycket som möjligt av dess 5 500 mAh.

Utöver rå prestanda och hårdvara i toppklass introduceras även flera nya AI-funktioner i sviten ASUS AI, som bland annat kan hjälpa dig med översättning, filtrering av bakgrundsljud i samtal och att förbättra kamerakvalitén.

Inbyggd gimbal, med mera

Kamerauppsättningen i Zenfone 11 Ultra är rejält påkostad. Här används bland annat den kompetenta flaggskeppssensorn Sony IMX890 ihop med en ny, inbyggd och sexaxlig gimbal. Den ihop med EIS och AI ska ge oss skakfria bilder och videor även på språng, så att man ska kunna lita på att man fångar ögonblicket när man snabbt sliter upp mobilen ur fickan.

Få mer för pengarna

Avslutningsvis vill vi tipsa om att ASUS har ett lanseringserbjudande för Zenfone 11 Ultra. Om du beställer senast 14 april får du modellen med 16 GB minne och 512 GB lagring för samma pris som instegsmodellen med 12 GB minne och 256 GB lagring. Om du vill passa på hittar du våra varianter av nykomlingen via länken nedan.

Senaste nyheter