Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Jonathan

Nya profilsidor på Inet.se

Nu kan vi glatt meddela att vi lagt till nya profilsidor på Inet.se, på vilka du snabbt och enkelt kan se vad du eller andra haft för sig på hemsidan. De nya profilsidorna ser du om du klickar på en profilbild eller ett användarnamn på förstasidan, på produktsidorna eller i någon av våra listor, exempelvis på inet.se/recensioner.

På de nya profilsidorna samlar vi saker som recensioner, bildinlägg och hajps – och hur många tummar upp personen i fråga har fått på dem. Därtill kan du se hur länge andra varit kunder, vilken nivå de har i kundklubben och vilka deras senaste achievements är.

Mer att komma skall

Det här är ett första steg i en större omarbetning av profilsidorna och kundklubben. Till en början kommer vi fortsätta att jobba på profilsidorna och lägga till mer funktionalitet. Exempelvis siktar vi på att integrera frågor och svar direkt på profilsidan – så att du enkelt kan hålla koll på frågor du ställt eller hjälpa andra med frågor på produkter som du har.

Vi har många roliga tillskott till Inet.se planerade, som kommer göra det mer givande att vara aktiv på hemsidan. Om du har frågor, funderingar eller önskemål är du varmt välkommen att höra av dig med feedback till oss via info@inet.se.

Nu hoppas vi att uppdateringen uppskattas och att det både blir roligare att själv tycka till om produkter och enklare att se om du håller med vad andra tycker om olika prylar. Testa gärna profilsidorna själv, via knappen nedan.

Publicerad 2024‑03‑14 av Johan Backelin.

Senaste nyheter