Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Sony Inzone

Välkomna Sony INZONE

Nu kan vi glatt meddela att vi tagit in Sony INZONE– läckra och högkvalitativa gamingheadsets för (primärt) PC och PlayStation 5. Vi har just nu fyra modeller, både trådlösa och trådbundna over-ear samt ett par true wireless för gaming. Här nedanför summerar vi de olika modellerna, i stigande priskategorier.

INZONE H3

Instegsmodellen Inzone H3 är ett trådbundet gamingheadset med både 3.5mm-anslutning, för exempelvis PS5-kontroller, och en inkluderad USB-DAC för PC. Dessa bjuder på en givmild passform med dynor i luftig nylon, som ihop med den stängda designen ger naturlig ljudisolering. Storleken är åt det lite större hållet i grunden, men huvudbandet har ett stort spann.

Ljudet produceras av ett 40 mm stort neodymium-element och därtill är H3 utrustad med en kompetent mikrofon som har flip-to-mute. Det här är framförallt tänkt som ett headset för dig som spelar på datorn, där du får tillgång till E.Q och personligt, rumsligt ljud via programmet INZONE Hub.

INZONE H5

För dig som vill ha ett trådlöst gamingheadset erbjuder H5 dig snabb trådlös uppkoppling till PC och både PlayStation 4 och 5. Dessa har prisats för att vara oerhört bekväma, välljudande och långlivade – med en batteritid på upp till 28 timmar, den slanka designen och den låga vikten (260 g) till trots. De är även utrusade med en dubbelriktad mikrofon med AI-baserad brusreducering, som ska ge riktigt bra röstkvalitet för att vara ett trådlöst gamingheadset.

Även med H5 kan du ställa in rumsligt ljud och inställningar med hjälp av Windows-programmet INZONE Hub. Balansen mellan ljudet och röstchatten kan du däremot ställa in direkt på headsetet. På PS5 får du istället tillgång till Tempest 3D Audio, om du vill ha tredimensionellt ljud när du spelar. Precis som H3 är H5 ett stängt headset med nylonkuddar, för naturlig ljudisolering.

INZONE Buds

Om du föredrar att ha hörlurarna i snarare än över öronen borde INZONE Buds vara oerhört intressanta för dig. Här bjuds vi nämligen på ett kompetent par true wireless för gaming, med en 2.4 GHz-dongel för när du spelar och Bluetooth 5.3 LE för när du inte spelar. Utöver trevliga anslutningsmöjligheter är de även utrustade med kompetent aktiv brusreducering och rejäl batteritid.

När man spelar ska man få upp till 12 timmar batteritid utan ANC och 11 timmar med. Med Bluetooth LE ska de erbjuda upp till hela 24 timmar utan ANC och 18 timmar med ANC – vilket är imponerande siffror för in-ear. Buds dongel är kompatibel med både PC och PS5, men precis som med de andra får vi tillgång till fler funktioner och inställningar om vi spelar på datorn – även om de så klart ska ge fin ljudbild även när du spelar på konsolen.

INZONE H9

För dig som vill ha ett högkvalitativt gamingheadset med suverän brusreducering kommer du troligen inte hitta något bättre än INZONE H9. Dessa är nämligen utrustade med samma aktiva brusreducering som vi hittar i Sonys oerhört populära 1000X-serie – perfekt för dig som ofta spelar inuti flygplan eller som kanske vill slippa en partners eventuellt tröttsamma stämma.

Utöver exceptionell ANC ska H9 även bjuda på bekväm passform med kuddar i syntetiskt läder, fin ljudkvalitet, en kompetent mikrofon, inbyggt balansreglage och en batteritid på upp till 32 timmar. Därtill har H9 dubbla anslutningar – 2.4 GHz för PC och PS5 tillsammans med Bluetooth för annat, med stöd för samtidig uppkoppling för dig som exempelvis vill kunna ta emot telefonsamtal över Bluetooth samtidigt som du spelar över 2.4 GHz. Precis som med H5 har vi dessutom både möjlighet att ställa in exempelvis rumsligt ljud på PC och stöd för Tempest 3D Audio på PlayStation 5.

Senaste nyheter