Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
BEACN

BEACN nu på Inet

Nu kan vi glatt meddela att vi tagit in BEACN i sortimentet – en tillverkare som specialiserar sig på ljud- och streamingtillbehör och som grundats av erfarna branschveteraner. BEACN är kompatibelt med både PC och Mac.

Studioljud, enkelt

Målet med BEACN är att ge högkvalitativt ljud på ett enkelt sätt, som du med hjälp av deras ljudkontroller och/eller app även kan justera som du vill. Inledningsvis erbjuder de en USB-mikrofon med tillbehör samt två olika typer av kontroller – som passar både dig som vill streama och dig som vill bygga en smidig inspelningsstudio därhemma.

En seriös mikrofon

Mikrofonen BEACN Mix är en påkostad USB-mikrofon som prisats för dess suveräna ljudkvalitet direkt ur kartong, men även för dess goda inställningsmöjligheter i BEACN-appen. I den får du utöver full equalizer med åtta band även möjlighet att ställa in exempelvis kompressor, expander, gate, de-esser och basförstärkning – för att få till ljudet precis som du vill ha det.

Hårdvarumässigt är det en mikrofon med kardioid-upptagning, ett frekvensomfång på 50 – 20 000 Hz och samplingshastighet på upp till 16/24/32-bit PCM @ 48/96kHz respektive 32-bit float @ 48/96kHz. Väldigt goda förutsättningar till bra ljud, kort och gott. Utöver det är mikrofonen utrustad med brusreducering som tar bort bakgrundsljud i realtid samt en hörlursförstärkare för monitor-lurar, även de med hög impedans.

Mixa som du vill

För dig som vill ha ännu bättre inställningsmöjligheter erbjuds ljudkontrollerna BEACN Mix och dess än mer funktionsberikade syskon BEACN Mix Create. Gemensamt för båda är att de gör det enkelt att lägga till och styra ljudkällor individuellt, där Create även har sömlös växling till submix. De här är lättanvända men kraftfulla verktyg, som tillsammans med mjukvaran kan göra såväl direktsändningar som ljudinspelningar enklare.

Du får gärna läsa mer om de nya produkterna via länken nedan, som går till vår tillverkarsida för BEACN. Utöver Mic och Mix hittar du där även deras smidiga mikrofonarm samt puffskydd till mikrofonen.

Senaste nyheter