Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
MOZA Truck Wheel

MOZA Truck Wheel

Om du alltid drömt om att få pilla in en prilla och bege dig ut på vägarna med flera ton last i ryggen, men inte riktigt haft möjlighet att köpa en lastbil för skojs skull, är MOZA Truck Wheel precis det du väntat på.

En chaffisdröm

Det här är nämligen en simulatorratt i verklig storlek, med 400 mm diameter, 14 knappar, två reglage och två joysticks. De och rattens tio dioder kan ställas in i mjukvaran MOZA Pit House, för att få till det som du vill ha det i spelen du spelar. Med andra ord kan du äntligen få till den där rätta storleken, med en högkvalitativ ratt.

Bred kompatibilitet

För att använda MOZA Truck Wheel kommer du behöva en rattbas. Den har både stöd för trådlös och trådbunden anslutning, vilket innebär att den har stöd för alla MOZA-baser. Därtill har ratten stöd för deras universella adapter, om du vill använda den med rattbaser från tredje part. Om du är sugen på att ta din simulatorupplevelse till nästa nivå får du gärna läsa mer om MOZA Truck Wheel via knappen nedan. Missa dock inte bordsklämman som tillbehör, om du vill få till rätt vinkel.

Senaste nyheter