Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Sony ULT WEAR

Sony ULT WEAR

Om du är någon som allra helst spenderat ditt liv inuti en baslåda har vi utsökta nyheter att dela med oss av. Sony har nämligen släppt den nya serien ULT WEAR, hörlurar som ska tillfredsställa även den mest bastrånande dunka-dunka-älskaren.

Vad är ULT Wear?

Även om bas är nyckelordet för ULT WEAR är det i grund och botten ett välsvarvat och funktionsrikt trådlöst headset i samma stil som många av Sonys andra hörlurar. Här bjuds vi först och främst på bekväma hörlurar med stora, mjuka over-ear-kåpor och låg vikt, 255g. Inuti hittar vi Bluetooth 5.2 med multipoint, SBC och AAC ihop med både fast pair och swift pair, för snabb och sömlös anslutning till både Windows och Android-enheter. Därtill har de stöd för Hey Google, Alexa, Quick Access och Spotify Tap.

Den stora skillnaden mot Sonys andra trådlösa hörlurar är alltså först och främst basen. Här ska vi bjudas på en rik, snärtig och djup basupplevelse som ska passa musikgenrer som exempelvis hip-hop och house. Även om basen har enorm kapacitet och hörlurarna är inriktade mot dig som prioriterar en rolig lyssnarupplevelse över neutralt ljud kan du ändå påverka ljudbilden med en equalizer, om du vill lyfta andra delar av registret.

Stäng ute omgivningen, i dubbel bemärkelse

Många av de som köper ULT WEAR kommer troligtvis ofta ha så pass hög volym och så pass på påtaglig bas att omgivningen överröstas, men för alla andra tillfällen erbjuds även kompetent aktiv brusreducering (ANC) med hjälp av Sonys inbyggda V1-processor. Sony är kända för sin ANC, av goda skäl.

Man kan enkelt byta mellan ANC och ambient mode direkt på headsetet, utöver att vi även har en power-knapp och en så kallad ULT-knapp – för när man vill gå all-in på basen. Övriga justeringar, så som volym, görs med touch-kontroller på kåpornas sidor. Hörlurarna har även inbyggda sensorer som automatiskt pausar musiken om du tar av dig dem.

Om du är ute efter genuint roliga hörlurar, som är mer än en gimmick, får du gärna läsa mer om Sony ULT WEAR via knappen nedan. Det finns tre olika färger att välja på, du kan byta mellan dem direkt på produktsidan.

Senaste nyheter