Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Veckans Tips - vecka 16

Veckans Tips – vecka 16

Vårstädning i lagerrensningen, hörlurar med tryck i basen, goa erbjudanden och en mysig datorbyggarstream står skrivet på menyn för vecka 16.

Sköna erbjudanden, goa kampanjer

Den här veckan har vi först och främst påbörjat vårstädningen i vårt lager, vilket innebär att vi vässat priserna på många av produkterna i vår lagerrensning. Vi fyller på med fler produkter löpande, men det är först till kvarn som gäller och de bästa erbjudandena brukar gå åt snabbt.

Utöver lagerrensningskampanjen har vi även finfina erbjudanden på ett gäng laptops från ASUS och fyndpriser på ett gäng Microsoft Surface Pro 9 och Laptop 5. Därtill har vi lyft fram särskilt trevliga erbjudanden på Samsungs true wireless Galaxy Buds2, en oerhört prisvärd Lenovo Yoga Slim 6 med OLED-skärm och en kompetent kontorsskärm med en 4K-panel från LG.

Gött innehåll

För dig som inte vill ta fram plånboken kan vi bland annat tipsa om att vi på torsdag bjuder in till en mysig datorbyggarstream, i vilken vi både ska bygga en helt ny streamingdator till oss själva och ge väggdatorn ett ansiktslyft.

Därtill vill vi tipsa om att del tre i vår Skärmguide nu är live, i den går vi igenom gamingspecifikationer och vad du ska tänka på när du väljer gamingskärm – både för e-sport och för dig som spelar en större blandning av spel. Sist men absolut inte minst har Sony lanserat hörlurarna ULT WEAR, som ska ge dig som älskar bas ett suveränt helhetspaket med genuint bra tryck i ljudet. Läs gärna mer om veckans nyheter via länken här nedanför.

Senaste nyheter