Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Razer Viper V3 Pro

Nyare, bättre och ännu mer Pro

Razer Viper V3 Pro bjuder på mer av det goda ihop med välkomna uppgraderingar som lyfter den redan höga prestandan till nya nivåer. Spelar du e-sport är det här definitivt en nykomling du vill spana in.

Mycket är likt, men inte allt

Razer Viper Pro är en serie högpresterande, lätta och trådlösa gamingmöss som är tänkta för snabba spel där precision är viktigt, så som e-sportspel. Nykomlingen Viper V3 Pro bjuder på just det, men i en ännu bättre helhetsförpackningen än föregångarna.

I jämförelse med de två föregångarna i Pro-serien bjuder dock V3 Pro på en tydligt annorlunda design i jämförelse med föregångaren. Den är till utseende i mångt och mycket lik DeathAdder V3 Pro, med elegant design och lagom skålade vänster- och högerknappar. Den är dock, precis som tidigare Viper-modeller, neutral i passformen och gjord för att passa flera olika typer av grepp – även om den är gjord för högerhänta. Det här är en design som bör passa väldigt många olika typer av spelstilar, särskilt med den inkluderade grepptejpen.

Lättare, snabbare och mer seglivad

Viper V2 Pro var redan en oerhört lätt gamingmus, särskilt med tanke på att den inte har några hål i höljet, men Razer verkade inte nöjda för det. Med Viper V3 har de skalat av ytterligare vikt och om man lägger den svarta modellen på en våg ska den visa blott 54 gram, medan den vita ska väga in på hela 55 gram. Det är särskilt imponerande med tanke på att de även förlängt batteritiden, som nu ska nå upp till 95 timmar (med 1 000 Hz-läget).

Fortsätter vi med specifikationerna har V3 Pro utrustats med Razers oerhört högpresterande optiska rörelseläsare Focus Pro Gen-2 ihop med den tredje generationen av deras snabba optiska brytare. Kort och gott handlar det om oerhört högpresterande hårdvara, med både snabbhet och pålitlighet för e-sport. Det är dock den trådlösa överföringen som är det stora utropstecknet med den nya modellen.

It’s almost 9 000!

Till Razer Viper V3 Pro ingår nämligen nu den extremt snabba trådlösa sändaren med Razer HyperPolling, som bjuder på upp till hela 8 000 Hz i polling rate direkt ur kartong. Polling rate avser hur många gånger per sekund som sändaren kan ta emot data från musen, för både bättre precision och lägre latens. Enligt Razer själva är latensen mindre än hälften i jämförelse med deras egna möss vid 1 000 Hz polling rate, som redan är bland de allra snabbaste på marknaden.

Som en åldrad meme-konnässör hade man gärna sett att de kunde bräcka den mytiska 9 000-barriären, men likväl är 8 000 Hz en imponerande siffra och ytterligare en av egenskaperna som kan ge dig den där lilla fördelen som kan göra skillnad på de högsta nivåerna. Om inget annat ska du få en otroligt rapp mus om bjuder på suveränt flyt när du spelar. Läs gärna mer på produktsidan.

Senaste nyheter