Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Månadens bildinlägg - maj 2024

Ta bild, vinn stol!

Molle gillar framförallt två saker här i livet. Det är att få se bilder på läckra datorhörnor och att få skicka ut vinster till välförtjänta vinnare. För att alla hans drömmar ska gå i uppfyllelse har han därför anordnat en tävling, i vilken ni ska hjälpa oss utse månadens bildinlägg – med tema datorhörna.

Hur funkar tävlingen?

För att delta i tävlingen vill vi att du tar en bild på din datorhörna och laddar upp den på inet.se/bildinlägg. Ja, det är inte svårare än så att delta.

Tävlingen pågår mellan 1 och 26 maj och vinnaren utses av en jury, bland de som vid tävlingens slut har flest tummar upp på sitt bildinlägg. Med andra ord är det bra att vara ute i god tid, så att så många som möjligt hinner se och tumma upp just ditt inlägg.

Vad kan man vinna?

Vinsten för maj, maj månad är ASUS läckra gamingstol ROG Aethon, värde 3 999 kr. Det här är en relativt neutralt utformad gamingstol med inbyggt ländryggsstöd, justerbara armstöd, klädsel i PU-läder och en maximal tillåten vikt på 136 kg. En bra gamingstol, kort och gott. Om du vill vinna den får du väldigt gärna vara med och tävla, och glöm inte att ge tummen upp på andra som du tycker förtjänar den (nästan) lika mycket som du själv!

Publicerad 2024‑05‑01 av Johan Backelin, redigerad 2024‑07‑03.

Senaste nyheter