Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
SteelSeries Arctis Nova 5

Release – Arctis Nova 5

För dig som är ut efter nytt trådlöst gamingheadset vill vi tipsa om SteelSeries nykomling Arctis Nova 5, som är en mellanklassmodell med en trådlös dongel som fungerar till såväl datorn som till flera konsoler.

Nu med Nova-designen

Arctis Nova 5 är en direkt uppföljare till SteelSeries populära modell Arctis 5, och bjuder precis som den gjorde på ett väl avrundat helhetspaket med en bra mix av ljudkvalitet, byggkvalitet och funktioner för pengarna.

Med Nova 5 har SteelSeries dock uppdaterat designen, för att gå i linje med den övriga Nova-serien, vilket innebär en annan och mer givmild passform än vad föregångarna bjöd på. Här bjuds vi på slutna over-ear-kåpor med kuddar klädda i mesh, som gör dem luftiga och behagliga även under sommarhalvåret. Huvudbandet har ett stort spann, och ihop med den justerbara, inre remmen passar de många olika huvudstorlekar- och former.

Dubbla anslutningar och infällbar mikrofon

Till Arctis Nova 5 inkluderas en USB-C-dongel med 2.4 GHz, som kan användas till PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 5 eller Nintendo Switch. För när du inte ska spela erbjuds även ljud över Bluetooth. Om du kopplar headsetet till din mobil kan du via SteelSeries app göra inställningar direkt på hörlurarna, exempelvis aktivera rumsligt 360-ljud, utan att ansluta dem till en dator.

Precis som övriga Nova-serien är Nova 5 utrustad med mikrofonen ClearCast Gen 2, som reducerar bakgrundsljud med hjälp av AI. Mikrofonen är infällbar och kan tryckas in helt i headsetet, så att den inte är i vägen när du kör solo. Batteritiden är upp till 50 timmar när du spelar över 2.4 GHz och upp till 60 timmar om du använder Bluetooth. Läs gärna mer om Arctis Nova 5 via knappen här nedanför.

Senaste nyheter